PSG x Jordan | Ny 3. trøje og kollektion er landet

10.10.2020

Skrevet af Lasse

Det populære og altid stilede samarbejde mellem Paris Saint Germain og Jordan fortsætter ind i 20/21-sæsonen!

Storklubben fra den franske hovedstad, Paris Saint Germain, har i de seneste par år haft et samarbejde med Jordan, hvilket har medført nogle fantastiske trøjer og lifestyle-kollektioner. En af trøjerne kom endda på vores blog omkring 25 af de fedeste, skøreste og vildeste trøjer fra de seneste 25 år.

Nu fortsætter det succesfulde samarbejde heldigvis - og det bevarer sit luksuriøse og moderigtige look. Endnu engang indeholder samarbejdet både en trøje, som skal udgøre PSGs tredje trøje i denne sæson, og en lifestyle-kollektion, som kommer til at dominere gaderne i Paris - og formentlig hele verden rundt.

Den nye PSG tredje trøje udviser overdådighed i sine farver af bordeaux, hvid og guld. Disse farver leder vores tanker hen på en ældre PSG udebanetrøje fra 06/07-sæsonen, som også var rimelig lækker og lidt lignede et stykke Louis Vuitton.

Tredje trøjen finder inspiration hos de parisiske fans og vil gerne ophøje fansene til samme niveau som atleterne. Hvorfor det, tænker du? Fordi fansene giver atleterne inspiration og kræfter til at yde deres bedste og kæmpe for klubben - ligesom at atleterne, såsom Kylian Mbappé og Neymar, inspirerer fans rundt omkring på kloden.

Som nævnt før er det her ikke bare en trøjelancering - det verdenskendte samarbejde udgiver også en cool lifestyle-kollektion, der blandt andet indeholder en hættetrøje og sneakers. Især sneakers'ene er værd at tjekke ud, da det er nogle legendariske Jordan sneakers i form af Jordan Zoom 92 og Jordan Air Zoom Renegade - bare i en PSG udgave.

Udforsk hele kollektion på billederne nedenfor.

Shop Paris Saint Germain x Jordan-kollektionen her