Neymar fodboldstøvler

Neymar – Det rå talent

Brasilien har altid været kendt for at opfostre store fodboldstjerner. Det bedste eksempel lige nu – Neymar Jr./p> Neymar da Silva Santos Júnior, bedre kendt som Neymar eller Neymar Jr., er fedt d. 5. februar i Sâo Paulo i Brasilien. Han begyndte sin ungdomskarriere i Portuguesa Santisa, men i 2003 skiftede han til Santos. Her fik Neymar sin professionelle debut som 17-årig. Skiftet til Santos viste sig at være en god idé, da han hurtigt blev en af de mest spektakulære og kendte spillere i verden. Neymars vilde evner gav en plads hos FC Barcelona i 2003 og han har ikke set sig tilbage siden.

Neymar er blevet en af de mest populære spillere på planeten. Den lille, hurtige brasilianer har taget verden med storm med sine tricks, fart og flair for at score spektakulære mål.

Alle fans kender Neymar – flere vil være ham og spille i hans støvler. De vil være som Neymar og løbe ned langs fløjen med olden for fødderne. Nogle gange er det kun ulovlige tacklinger, der kan stoppe ham – han er næsten umulig at stoppe på sine bedste dage.

Neymar skal selvfølgelig også have sine egne signaturstøvler. Men hvad er detaljerne omkring disse Neymar-fodboldstøvler?

Debut til Neymar-fodboldstøvler

Nike Mercurial kom frem for første gang i 1998, da Ronaldo – kendt som Il Fenomeno – debuterede med den originale Nike Air Mercurial-støvler. Støvlerne blev oprindeligt lanceret i en sort farve. Men for at imødekomme Ronaldos eksplosive stil, måtte Nike tænke anderledes. De kom derefter med en sølv/blå/gul støvle, hvilket var et meget revolutionerende design på daværende tidspunkt. Men teknologien var også helt ny. Nike introducerede det syntetiske materiale KNG-100, der var et helt nyt materiale. Udover dette, så reducerede de også tykkelsen på sålen. Normalt lå tykkelsen på omkring 3 mm, men Nike fik denne ned til 1,75 mm. Luca Bolpagni fra Nikes Product Creation Centre, sagde: ”Det chokerede alle på det tidspunkt. Udseende og materialet gjorde folk forbløffede. Det var et meget spændende tidspunkt”. Citatet fortæller meget godt om den tid, hvor fodboldstøvler var i rivende udvikling.
Nike Mercurial gav også et indtryk hos Neymar Jr. Han er citeret for at sige, at det var disse støvler, som alle ville have. Inklusivt ham selv. Derfor er det ingen overraskelse, at Neymar spillede med Nike Mercurial Superfly II, da han debuterede for det brasilianske landshold som 18-årig. Men han fik ikke kun sin første kamp for landsholdet. Han fik også scoret sit første mål i sin debut. Han fortæller, at støvlerne fra hans debut altid vil have en speciel plads i hans hjerte.

Teknologien bag Nike Mercurial

Teknologien i fodboldstøvler er et område, der fylder mere og mere. Det kan være svært at finde hoved og hale i det hele – og især når det drejr sig om Nike Mercurial. Da der altid vil være nye tiltag og teknologier i støvlerne, så anbefaler vi, at du følger med på vores hjemmeside og vores nyhedsbrev, hvor du kan få de nyeste opdateringer inden for fodboldverden. Hvis du vil vide mere om en specifik Neymar-støvle, så anbefaler vi at du klikker på en af ovenstående støvler. Hver støvle kommer med en fyldestgørende produktbeskrivelse, så du kan få al den information, du har brug for.

Nu skal du blot vælge dine Neymar-støvler, gennemføre din ordre og så indtag fodboldbanerne. Unisport har altid stærke priser og hurtig leverng. Hvis du har spørgsmål, så kan du altid kontakte vores kundeservice. Du finder kontaktoplysninger i bunden af hjemmesiden.