Årets bedste julegaver!⚽️🎄🎁 Se mere her

Neymar fodboldstøvler

I denne kategori finder du fodboldstøvlerne, som den brasilianske guldfugl Neymar Jr. bruger for tiden. Det er Nike Mercurial, der gælder, og hos Unisport finder du Neymar fodboldstøvler i mange størrelser og prisklasser. Så nu kan du også spille med samme støvler som Neymar Jr. Når du køber dine Neymar fodboldstøvler her hos os på Unisport, kan du også tilføje både navn og flag til dine støvler, præcis som stjernerne har på sine! Altid til gode priser og med hurtig levering!

Læs mere
Neymar fodboldstøvler
Kompakt Normal
Filter

Neymar er gået hen og blevet en af de mest populære fodboldstillere på jorden i dag. Den vævre, men lynhurtige brasilianer, har taget verden med storm med sine finter, acceleration og smukke mål. Supertalentet har virkelig levet op til alle roserne siden han tog skridtet fra Santos til storklubben Barcelona i 2013, og har været en del af det katalanske superhold lige siden. Neymar har fra starten været en fantastisk spiller og han skal selvfølgelig have et par lige så fantastiske fodboldstøvler.

I dag vil alle have Neymars fodboldstøvler og på Unisport.dk forstår vi, at interessen er høj for de støvler, som får Neymar til at flyve ned ad banen med bolden limet til fødderne. I den seneste tid er det blevet klart, at den eneste måde at stoppe ham på er ved at fælde knægten. Et meget godt ry for en fodboldsspiller, som også har bevist, at han er ekstremt svær at stoppe når han har en god dag.

Neymar Jr. er kun 25 år gammel og hvis han kan undgå skader og lignende, så vil han tryllebinde os fodboldelskere i mange år fremover. Det er bare med at nyde den magi, der bliver skabt af samarbejdet mellem Neymar, Messi og Suarez. Et samarbejde, der allerede har givet stor success, især i sidste sæson, hvor klubben vandt "The Triple". Trioen er ethvert forsvars mareridt og man kan roligt konstatere, at fodboldens hjemland Brasilien fortsætter med at producere diamanter på fodboldbanen, det er Neymar et levende bevis på.