Følelsen af læder | Nike præsenterer de seneste Tech Craft-støvler

07.09.2020

Skrevet af William

Den nye Tech Craft-lancering har referencer til en legendarisk og ikonisk støvle.

Nike fodboldstøvler har nogle af de nyeste og mest innovative teknologier. The Mercurial boots er lavet til fart, the Phantom GT er lavet til spilleren med specielle evner. Og Tiempo samt Premier er lavet til dem, der vil have læder, komfort og en stilet look.

Det stilede look og leather er noget, der nu kan ses på alle Nike-støvlerne. I dag lancerer de deres Tech Craft-kollektion, der giver os FIRE støvler. Vapor, Phantom GT, Tiempo og Premier. Lad os tage et kig på dem!

Fortsætter efter billederne

Lad os starte med Vapor. Der er et eller andet ved sorte fodboldstøvler - og Vapor 13 Tech Craft ser fuldstændig vild ud med sin læderoverdel, store Swoosh på siden og gule såler. På hælen kan vi se "NIKE" skrevet med store bogstaver. En reference til Nike Premier fra 1994, hvor 10 ud af 22 spillere i startopstillingerne i VM-finalen mellem Brasilien og Italien havde dem på. Blandt disse var Romario og Paolo Maldini - nogle af de absolut bedste spillere på planeten på det tidspunkt.

Og nu, hvor vi taler om Nike Premier, så lad os tage et kig på den. Det er næsten et remake af støvlen fra 1994, men med et par ændringer. Vi ser den samme, gule sål som på Vapor og det store 'NIKE' på hælen. Vi er fans af de store Swoosh på disse!

Den næste støvle er Phantom GT. GT står for Generate Texture, der er nøgleteknologien i støvlerne... normalt! For med Tech Craft, så har de en læderoverdel i stedet. De ser stadig vilde ud og det ville være fedt at se disse på banen. Swoosh'et på fronten af støvlen er lavet mørkt, så der kommer en 'blackout-følelse. Sålerne er gule og vi ser også 'NIKE'-teksten på hælen her.

Den sidste er Tiempo Legend. Tech Craft-versionen er nærmest den samme som normalt, da det er en læderstøvle med høj komfort. De nye look og detaljerne passer perfekt til Tiempo.

Du kan købe alle Tech Craft-støvlerne hos Unisport nu.