En hyldest til en ikonisk Vapor | Kylian Mbappés nye signaturstøvle er et lyserødt bæst

31.08.2020

Skrevet af Lasse

Tilbage i 2008 løb en lille fransk dreng rundt og spillede fodbold i Bondys gader. Samtidig trådte en anden franskmand ind på det mægtige Allianz Arena med en meget speciel farve på sine fodboldstøvler. Farven pink! Den unge fyr fra Bondy så dette og synes med det samme, at det var den fedeste støvle, han nogensinde havde set. Og nu bringer den unge fyr, den samme farve tilbage til livs!

Men der er endnu mere til historien. Den unge gut fra Bondy, som du måske har gættet er Kylian Mbappé, synes ikke bare, at støvlen var den fedeste i hele verden. Han tiggede og plagede også sine forældre om at købe ham et par af de flotte Vapor IV Berry. Forældrene valgte derfor at spare op i flere måneder, så de til sidste endelig kunne tilbyde ham støvlerne, som han havde set den store superstjerne Franck Ribéry spille i. På et splitsekund blev Kylian den gladeste dreng på hele kloden.

Nu hedder det 2020 og Kylian Mbappé er i dag selv en kæmpe stjerne - som spiller for mægtige Paris Saint-Germain og det franske landshold. Og nu får han måske mange unge drenge og piger til at tigge og plage deres forældre. For i dag bringer han den legendariske unikke lyserøde farve tilbage til verdensscenen. Og helt ærligt - nøj, hvor har vi savnet den farve! Kig lige på den! Ej seriøst, kig på den - og så kan du læse videre efter billederne af den lækre Nike Mercurial Superfly Mbappé Rosa.

Fortsættes under billederne

Som du kan se på billederne ovenfor er Mercurial Superfly Mbappé Rosa mest af alt pink med et stort hvidt lyn-Swoosh på siden. På hælen finder du dog også hvide striber. Nedenunder Swooshet på ydersiden kan du finde teksten: "MERCURIAL". Og hvis du kigger rigtig godt efter på Swooshet på indersiden kan du se masser af små "M" indgraveret - hvilket nok står for Mercurial - og i dette tilfælde måske også Mbappé.

Sålen er delvist i en mat lyserød, men den del af sålen, der omringer knopperne, er faktisk skinnende. Og en lille del af sålen er også sølv - ligesom på den gamle Vapor IV. En lille, men ret fed detalje! På pløsen finder du Kylian Mbappés initialer.

Den såkaldte "pink panther", berry, cherry eller rosa støvle vil altså kun blive båret af Kylian Mbappé, og han foretrækker Superfly-udgaven. Men hvis du selv er mest til den lave version skal du ikke bekymre dig. Den kommer også i en Vapor-udgave. Derudover kan du faktisk også finde en hel kollektion, der er lavet til støvlerne og Kylian Mbappé.

Vil du også gerne bære Kylian Mbappés vanvittige Nike Mercurial Superfly Rosa? Så er du kommet til det rette sted! For her hos Unisport kan du købe den flotte lyserøde støvle med det samme!

Find Mbappé Rosa-kollektionen lige her!