Bliv klar med Unisport | Den bedste fodbold guide til dig

30.07.2020

Skrevet af Claus

Det er tid til at gøre sig klar til næste fodbold sæson og forberede dig. Men hvordan? Unisport hjælper dig.

2019/20 sæsonen er ved at slutte - og det har været et specielt år med masser af udsatte eller aflyste kampe, som har skabt en masse frustration for mange mennesker. Inklusiv os hos Unisport. Nu er det tid til at være optimistisk og se fremad mod næste sæson, hvor vi vil skinne mere end nogensinde - sammen. Unisport hjælper dig med at blive klar i dag. Det er tid til at blivet Klar til Fodbold.

Fodbolde

Nogle siger, at fodbolde er det vigtigste udstyr til at spille fodbold. Og det er sandt. Du kan ikke spille fodbold uden... ja, en fodbold. Du kan få de seneste fodbolde med de bedste teknologier og til alle priser hos Unisport.

Tjek alle vores forskellige fodbolde ud her.

Fodboldstøvler

Udover en fodbold, så vil jeg sige at et par fodboldstøvler er det vigtigste udstyr. Det store spørgsmål for dig er - hvilken slags fodboldstøvler du skal have? Det er selvfølgelig helt op til dig, men vi vil gerne hjælpe dig med at finde ud af hvad du behøver.

For det første skal du tænke på, hvilket underlag du spiller på. Hvis du spiller på græs, kan du købe et par Firm Ground støvler (FG). Du kan også købe et par Soft Ground støvler, men vær opmærksom på, at disse er - som navnet antyder - kun til bløde og våde baner.

Vi har også støvler til dig, hvis du spiller på kunstgræs (AG). Disse støvler er lidt mere hårdføre og kan modstå det større slid på det hårde underlag.

Unisport har et stort udvalg af fodboldstøvler lige til dig.

Fodboldtrøjer

En ting er at spille fodbold. En anden ting er at se det. Og det er altid fedt at vise dit favorit holds trøje frem - uanset om du ser dem på TV eller på stadion. Vi ved ikke om du er fan af Liverpool , Manchester United, Juventus , Inter, Barcelona eller Real Madrid. Men vi er sikre på, at vi kan levere dig den trøje som du ønsker.

Tag et kig på alle vores fodboldtrøjer her

Til at toppe det hele, så kan du også få tryk på din fodboldtrøje. Så næste gang du bestiller en PSG trøje, kan du også tilføje Mbappé tryk på ryggen. Du skal blot tilføje trøjen til din kurv og vælge "Tilføj tryk". Du kan også få dit eget navn på ryggen, hvis du vil føle dig som de største fodboldstjerner.

Lifestyle

Du kan også vise alle, at du er den sporty type med en stor sans for mode. Unisport har et stort udvalg af de seneste lifestyle produkter, som inkluderer t-shirts, shorts ogsneakers.

Vi har nogle af de største brands som Nike, adidas, PUMA, New Balance osv.

Nu er det op til dig, at finde ud af hvordan du vil blive klar til fodbold igen.

Tjek alle vores gode tilbud ud lige her!