Sommerlook | Unisport gør dig klar!

08.05.2020

Skrevet af William

Det er vigtigt at se skarp ud, når sommeren kommer! Slip af med vintertøjet - Unisport gør dig klar til det varme vejr, så du kan være den bedste version af dig selv udenfor banen.

Temperaturen stiger. Naturen bliver grønnere. Og solen skinner hver dag - næsten. Nu er det tid til at komme af med det gamle, varme og kedelige vintertøj. I stedet skal du have dine favorit t-shirts, shorts og sneakers ud til sommer!

Det er vigtigt at være opdateret, når det kommer til det nyeste udstyr - så du kan have det bedste outfit i de kommende måneder!

Lad os viser dig nogle af de mest essentielle ting til sommeren her:

T-shirts

 

Det er altid dejligt at kunne have en t-shirt på uden at skulle have en stor sweatshirt eller jakke på. Vi har t-shirts fra store brands som Nike, PUMA, adidas og mange flere. Vi ved, at alle har forskellig smag i t-shirts, når det gælder stil, farve og design. Men vi har en stort udvalg til både aktivt og afslappet brug.

Du kan finde alle vores t-shirts lige her.

Shorts

Hvis du er på udkig efter et par shorts til at have på i det varme vejr, så kan vi hjælpe dig. Om det er shortsvejr eller ej kommer virkelig an på temperaturen. Men det er vigtigt at være klar til når tiden kommer. Og Unisport at mange shorts i alle farver, størrelser og typer. Du kan også finde trænings- og badeshorts.

Se alle vores shorts nu!

Fortsætter nedenfor

Kasketter

Vi har set en stigende popularitet i brugen af kasketter i fodboldverden (udenfor banen) og i modeverden. Og kasketten er blevet en accepteret del af hverdagsoutfittet. Vi har mange slags kasketter - fra snapback til de klassiske. Vi har kasketter fra Nike, adidas, PUMA og FILA for blot at nævne et par stykker. Uanset stil, farve eller størrelser, så kan vi hjælpe dig!

Alle kasketter kan findes her.

Sneakers

Her kan du virkelig skille dig ud til sommer. Sneakers er blevet et stort fokuspunkt for alle de seneste år. Og de er en stor del af moden i dag! Så det er klart, at at du skal have det rigtige par. Hos Unisport finder du et fedt udvalg af sneakers fra de vigtigste mærker - blandt andet fra Nike og adidas. Vi har sneakers til både børn og voksne - og i alle farver og prisklasser. Vi har 100% sikre på, at du finder noget, du kan lide!

Du kan få hele sommerlooket og se de nyeste produkter hos Unisport i dag!