Adidas lancerer ny Messi15.1 støvle inden El Clasico

17.11.2015

Skrevet af Mathias

Real Madrid troede de ville undgå ham, men frem mod El Clasico denne weekend er Lionel Messi blevet erklæret klar. Timingen kunne ikke være bedre for adidas, som nu har lanceret den nyeste farvevariant til adidas Messi15.1 fodboldstøvlen. Få et tættere kig på den nye støvle her...

Alright, jeg tror vist vi bliver nødt til at starte med at tale om elefanten i rummet. Farverne ser næsten, nej vent, faktisk helt og aldeles ud som det portugisiske flag og jeg ved ikke med jer, men jeg kan ikke andet end at tænke på en bestemt Lionel Messi-rival i den sammenhæng. Jeg tror det er ret usandsynligt at Messi og adidas hædrer CR7, men det ændrer ikke på, at det var det allerførste jeg tænkte på, da jeg så adidas Messi15.1 støvlerne.

Heldigvis er det portugisiske flag et flot flag, så vidt som flag nu engang går, og sørger da også for et skarpt look på den nye adidas Messi15.1 fodboldstøvle. Jeg er aldrig bange for at save en støvle, hvis jeg ikke kan lide den, men det bliver der heldigvis ikke behov for her, fordi udover at Messi15.1 støvlesilhuetten generelt står helt vildt godt, så er det nye design og specielt det nye ‘M’ på snuden super sprødt.

Du kan finde den fulde kollektion af adidas Messi15.1 fodboldstøvler lige her.

Lionel Messi er tilbage og det kunne man godt forestille sig at Ronaldo og Co. er lidt ærgerlige over, nu hvor El Clasico står for døren. Hvad siger du til det nye design - lækkert eller lamt?