Vigtig information om Black Friday

22.11.2019

Skrevet af Milan

Vi ved at du har ventet på dette og vi ved hvorfor. Alle dine favorit-produkter til fantastiske priser. Hvad mere kan du ønske dig? Men vi må også komme med en indrømmelse. Hvis du besøgte og handlede hos os sidste Black Friday Week, gjorde vi det alt for kompliceret. Vi lancerede nye produkter og tilbud hver dag frem til Black Friday, og derefter hver time på selve dagen. Bare for at gøre det interessant og for at underholde dig. Men vi tror at du allerede ved hvad du vil have.

Du har sikkert en liste med ting du vil købe denne uge og du vil gøre det til de bedst mulige priser. Med levering i god tid inden jul. Det er derfor vi gør det anderledes i år. Vi starter med alle vores Black Friday priser og produkter allerede i dag. De priser du ser i dag, er de samme priser som vi kommer til at have på fredag. Måske med et enkelte par overraskelser på dagen, for at ære den specielle dag. Det betyder samtidig at mængden og kvaliteten af vore nu nedsatte produkter, aldrig tidligere har været så stort i vores historie.

Du har nu chancen for at komme forrest i køen og få et forspring i forhold til alle de andre, som venter til selve Black Friday. Og ærlig talt, så er det ganske sandsynligt at leveringstiden bliver længere og udvalget mindre jo længere du venter. For uanset hvor godt forberedte vi er hvert år, kommer det bag på os, hvor glade I er for at handle hos os i denne uge. Så hvis du ved, hvad du vil have, og du kan finde det til en god pris, så anbefaler vi dig at bestille det nu og inden andre gør det samme. På fredag kan du tage det helt roligt, med dine nye fodboldprodukter, mens alle andre stresser rundt for at finde det helt rigtige produkt til den helt rigtige pris. Så gå bare igang og find produkterne fra listen!

Find vores Black Friday-udsalg her