PUMA x BALR. | Når mode møder fodbold

18.10.2019

Skrevet af Milan

I dette eksklusive samarbejde mellem PUMA og BALR. har tyskerne og hollænderne slået sig sammen om at skabe en speciel udgave af Future 4.1 Netfit-støvlen, som ligeledes vil ledsages af en tøjkollektion.

De fleste kender sandsynligvis PUMA som et brand, der fremstiller atletisk tøj, lækkert fodtøj og hvis du er en stor fan af fodbold, som vi er - fantastiske fodboldstøvler. Nu er PUMA klar til at tage det til næste niveau, da deres samarbejde med BALR., et hollandsk luksuriøst livsstils-brand, der er kendt for sine high-end mode-produkter, har resulteret i en fodboldstøvle, der kombinerer PUMA og BALR.-DNA'et i en upåklagelig måde. Forsikr dig selv og tag et kig på billederne, før vi ser på detaljerne.

Fortsættes nedenfor

BALR. blev blandt andre stiftet af den tidligere professionelle fodboldspiller Demy de Zeeuw i 2013, der spillede for klubber som AZ Alkmaar og AFC Ajax. Dette specielle samarbejde kunne derfor ikke være mere ideelt med henblik på at producere en støvle, der omfatter den perfekte fusion af mode- og sports udstyr.

Ligesom meget af designet for det hollandske brands' tøjkollektion, er den nye PUMA Future Netfit 4.1 primært udfærdiget i sort, som vi bevidnede med den særdeles populære Eclipse Pack, alt imens BALR. brandingen er affattet i hvid henover snørebåndende, på sokken samt teksten ‘LIFE OF A BALR.’ som ses på hælen, mens PUMA-logoet er udhugget på højre side af hælen - også i hvid. Støvlerne kompletteres med skinnende såle i krom/sølv, som er en detalje, der giver dem et overlegent og sensationelt touch.

Med hensyn til teknologierne, omfatter PUMA x BALR.-fodboldstøvlerne de præcis samme funktioner, som tidligere PUMA Future 4.1-farvevarianter. Specifikationerne kan du læse meget mere om her.

Limited edition-samarbejdet vil også indbefatte en tøjkollektion, herunder en hættetrøje, træningsbukser, en t-shirt, shorts and sko med en tydelig forbindelse til PUMA x BALR.-historien.

Noget, som her er værd at nævne er, at Antoine Griezmann havde støvlerne på for 2 dage siden, da Barcelona spillede mod Eibar. Hvem ved, måske vi også ser ham i tøjkellektionen i nærmeste fremtid?

Hvis du gerne vil have fingrene i disse unikke fodboldstøvler, eller grej fra tøjkollektionen, skal du som altid være hurtig, da distributionen er yderst begrænset.


Lev livet som en spiller og få fat i PUMA x BALR. støvlerne eller klunset eksklusivt hos Unisport lige her