Forbered dig på total formørkelse | Den nye PUMA Eclipse Pack er tilbage

25.07.2019

Skrevet af William

Det er tid til endnu en formørkelse, da PUMA er klar til at introducere os for anden runde af PUMA One og Future-støvlerne i en ny og opdateret sort colourway. Hvis du har troet, at blackout-sæsonen er afsluttet, så tro om igen! Det er en trend der er mere populær end nogensinde og lader ikke til at gå af mode lige foreløbig.

Der er bare noget, der fremkalder en intensitet som ingen anden, når man taler om sorte fodboldstøvler fra PUMA. Det kan være fordi, at brand-navnet bliver associeret med det intense kattedyr selv, eller fordi de simpelthen bare ser federe ud. Uanset hvordan det måtte forholde sig er den nye PUMA Eclipse Pack for de sande fortalere af blackout-stilen, da støvlerne naturligvis er inspireret af en solformørkelse. Lad os sammen se nærmere på detaljerne på begge støvler..

PUMA ONE 5.1

Denne støvle bæres af spillere som Sergio Agüero, David Silva og Romelu Lukaku og man kan virkelig mærke, at PUMA har inkorporeret formørkelses-tankegangen når man ser nøje på de nye PUMA ONE 5.1. Støvlerne er selvfølgelig primært sorte og har et utrolig benhårdt look. Støvlerne har dog også gråtoner, som ses på det ikoniske PUMA-branding på siden, hvilket giver støvlerne et mystisk, men alligevel fascinerende design. Ser man endnu nærmere på støvlerne vil man bemærke endnu flere detaljer, herunder SPRINTWEB-teknologien, som er til for at sikre komplet komfort. Overordnet set en betagende støvle både visuelt og hvad angår komfortabiliteten.

Fortsættes nedenfor.

PUMA Future 4.1

PUMA Future 4.1-støvlen på den anden side, lader til at have lidt flere synlige detaljer. Støvlerne er fremstillet i en helt sort colourway, hvor kun PUMA-logoet ses i en sølvgrå farve. Ikke desto mindre er muligvis de første komponenter, du bemærker, den revolutionerende NETFIT-konstruktion, der består af et vandret net med huller, der tillader en unik og individuelt justeret snøring. Ydermere er RAPIDAGILITY ydersålen, der blandt andet reducerer den samlede vægt, lavet i sølv, hvilket autentisk komplimenterer den ellers helt sorte colourway.

Både PUMA ONE 5.1 og PUMA Future 4.1-støvlerne fra den nye Eclipse Pack er tydeligvis blevet opdateret rent detaljemæssigt, selvom farvevarianten og teknologierne bag forbliver de samme. Du kan dog stadig finde en mere detaljeret beskrivelse rent teknologisk her.

Er du klar til komplet solformørkelse på banen?

Så sikr dig et par støvler fra PUMA Eclipse Pack her