Nye farver til Phantom | Fire Pack er landet!

18.10.2019

Skrevet af William

Hele året har Phantom-støvlerne fået vilde farver. De populære støvler fra Nike har fået endnu en frisk opdatering, der vil få dig til at skille dig ud på banen gennem vinteren. Det er tid til Phantom Fire!

Der har været meget fokus på Mercurial-støvlerne fra Nike de seneste måneder. Nu er det tid til at Phantom-støvlerne får lidt opmærksomhed. Og det får de med stil!

Nike PhantomVNM og PhantomVSN kommer i friske farver, der sørger for, at modstanderne virkelig lægger mærke til dig i næste kamp. Lad os tage et kig på støvlerne og tale om dem efter billederne.

Fortsættes nedenfor

Vi starter med Phantom Venom. De seneste farver har været ret vilde og det er stadig tilfældet med Fire Pack. Støvlerne har en lille reference til den første farvevariant, som kom i starten af 2019. Men den er blevet lysere og mere 'mango'-farvet, som Nike kalder det. Det store Swoosh på siden skiller sig ud med sin hvide base og sorte afmærkning. Den lette farve er fuldent med den hvide sål.

Phantom Vision er en smule mere dramatisk i sit udtryk. Den har en mørkegrå overdel - næsten sort. Og den er i stærk kontrast med det store Swoosh, PhantomVSN-navnet og detaljer på Ghost Lace-coveret, der alle er i samme mango-farve som overdel på PhantomVNM. Så temaet er komplet. Sålen er holdt i en simpel farve for at holde det rene look.

Støvlerne bliver båret af spillere, der har vundet deres respektive ligaer - både store stjerner og unge talenter. Dette betyder, at vi vil se spillere som Lewandowski, Sterling, de Bruyne, Veratti og Cavani have disse på fødderne.

Støvlerne er tilgængelige eksklusivt hos Unisport fra i dag.

Du kan finde støvlerne lige her

Og ellers kan du komme forbi vores butik på Strøget i København og finde dem.