Kongen er tilbage | PUMA relancerer PUMA King Platinum

06.06.2019

Skrevet af William

PUMA er klar til at tage os tilbage i tiden, når de lancerer den nye PUMA King Platinum. Støvlen har været en del af sporten i lang tid og nu er den tilbage med et nyt look.

PUMA King Platinum

Du tænker måske, at det "bare" er en ny PUMA King, men det er mere end en ny PUMA King. PUMA har taget arven fra PUMA King og tilføjet innovation, der giver en lækker og helt sort læderstøvle.

PUMA King Platinum kommer i en ny silhuet, der ikke minder om de tidligere PUMA King. Det er en moderne fortolkning af den klassiske støvle, der har en masse fed teknologi. For det første, så er støvlen lettere - det er faktisk en letteste Platinum King-støvle nogensinde, der giver dig en letvægtsfølelse, når du tager støvlerne på. Den tidligere old school-silhuet er væk, så du ikke får den store pløs eller tykke ydersål. I stedet er det en støvle, der er strømlinet og som fokuserer på at læderstøvler også kan være fede.

Fortsætter nedenfor

Lad os kigge på teknologien og ændringerne, som PUMA har lavet. PUMA King Platinum ar en blød og simpel overdel i kængurulæder, der giver dig den bedste komfort. Kængurulæderet giver dig også den bedste pasform og holdbarhed, så du kan beholde det gode touch på bolden.

Den gamle, tykke ydersål er blevet erstattet med en RAPIDSPRINT-sål, der også reducerer vægten og samtidigt giver dig et fremragende greb, når du løber og laver retningskift, som moderne fodbold kræver. Den tidligere store pløs er væk og er i stedet erstattet med en vævet tunge, der giver mere stabilitet til anklerne.

Vi er selv helt vilde med den nye PUMA King Platinum og hvis du tænker, du gerne vil anskaffe dig disse, så kan du gøre det her hos Unisport fra i dag.


Find de nye PUMA King Platinum-støvler her