Landet til at tage spillet til nye højder | Giv den nye adidas Nemeziz 19+ en varm velkomst.

03.05.2019

Skrevet af Zlatko

adidas er klar til at præsenter den helt nye Nemeziz 19+, som giver en af de mest adrætte fodboldstøvler et nyt udseende. Men Nemeziz 19+ er mere end blot et facelift, det er en helt ny tankegang, som vil tage fodbold til helt nye højder.

adidas Nemeziz 19+

Den nye Nemeziz 19+ er den seneste lancering fra adidas, som er lavet i en sprød rød colourway. Måske har adidas noget op i ærmet de næste par uger, da de typisk lancerer en ny støvle lige op til en ny kollektion. Jeg krydser i hvert fald fingrene for det!

Nemeziz 19+ holder stadig fast i sine Tensiontape-rødder, dog med en mere innovativ og anderledes måde, at pakke dine fødder ind på. Denne nye tankegang gør den nye Nemeziz perfekt til de meste adrætte og flerstrenget spillere på banen. Den nye Nemeziz er lavet til dem, som spiller uforudsigeligt og slår alle modstandere af vejen med deres spektakulære flair, fodarbejde og bevægelse, hvilket får spillere som Messi, Firmino og Draxler til at spille, som de aldrig har gjort før, da deres spil er taget til nye højder.

Nemeziz 19+ er en synergi af spænding, vridning og kompression, som vi går mere i dybden lige nedenfor.

Fortsætter nedenfor.

Vi kommer til at dele vores tech talk i 3 kategorier: pasform, touch og greb, da den nye Nemeziz indeholder en masse nye fede ting. Pasformen er opdateret, da støvlen kommer med en nye V-formet åbning, hvilket gør det meget nemmere at komme ned i støvlen. Derudover så giver det også støvlen en tættere lockdown, som er egnet til de meste adrætte spillere. adidas har tilføjet en tekstureret polstring på indersiden af åbningen, som gør, at du ikke glider rundt i støvlen. Nemeziz kommer med en ’Anatomical upper’, der kombineres med en ny ’Adaptive Instep’, som får overdelen til at forme sig efter din fod, og det giver en perfekt 360 pasform.

Bevæger vi os over med touch – så har adidas brugt det såkaldt Tensiontape, der giver en uovertruffen lockdown, men også en blød og direkte boldkontakt. Det vil tillade dig at kontrollere bolden som aldrig før, da adidas har brugt Tensiontapen i 360 graders design, som pakker dine fod ind. Det giver dig en Premium touch og fornemmelse med bolde, hvilket også er den velkendte standard for en Nemeziz-støvle.

Støvlens greb er helt nyt, da adidas har brugt en ny split tooling, der giver Nemeziz-støvlen en ny, forbedret og fed sål. Sålen er todelt, hvilket tilbyder dig den støtte, som du har brug for, der hvor du har brug for det, samt den mest naturlige følelse af frihed når du løber rundt. Nemeziz 19+ er også udstyret med et ‘Torsion System’ der støtter spillere, der laver mange retningsbevægelser. adidas har derudover også tilføjet runde knopper, og placeret dem det mest optimale sted, så du får det bedst mulige afsæt og muligheden for at lave nemme vendinger med bolden, når du zigzagger mellem modstanderne.

Vi kan ikke vente med at se alle Nemziz-spillerne i aktion de næste par uger, når de alle spiller i den nye Nemeziz 19 på banen. Især Messi som kan fejre sin 600 mål for Barcelona med sin nye Messi 19.1. Du skal dog ikke vente så længe på en ny Nemeziz-støvle, da du allerede kan forudbestille den fra i dag hos Unisport.


Find Nemeziz 19+ ogthe Messi 19.1 her.