Unisport x New Balance | Læs mere om vores tur til Bilbao og Manchester

26.02.2019

Skrevet af Zlatko

Vi er så heldige, at de forskellige brands nogle gange inviterer os på events og ture, og New Balance ser ud til aldrig at skuffe, når vi er afsted med dem. Så læn dig tilbage, sæt dig til rette og gør dig klar til at læse mere om vores tur, der inkluderer et besøg på San Mamés, et møde med Sadio Mané og muligheden for at teste de vildeste fodboldstøvler.

New Balance x Athletic Bilbao

Vores fotograf og produktekspert startede deres tur med New Balance-holdet ved San Mamés, der er hjemmebanen for Athletic Bilbao, og efterfølgende blev de samlet op af Athletic-spillerbussen. Her blev deltagerne kørt over til klubbens træningsbane, hvor den store scene var sat op.

Da gutterne ankom til træningsbanen, stod New Balance-teamet klar, og de havde forberedt et frisk, nyt sæt New Balance-træningstøj og de nye Furon v5 og Tekela v1 fodboldstøvler, som de kunne teste. New Balance havde sat nogle øvelser op, hvor deltagerne kunne teste deres #unstoppablespeed eller #untouchableplaystyle med de nye New Balance-fodboldstøvler. Men det ville ikke være det samme uden Athletic Bilbao-trænerne, no offence New Balance, I gjorde det super i løbet af dagen og hookede endda også deltagerne op med to trænere fra Athletic Bilbaos andethold.

Athletic har en unik tilgang til rekruttering. En spiller skal være født lokalt eller trænet lokalt i Baskerlandet for at repræsentere klubben, og et stort flertal af spillerne kommer op gennem klubbens Lezama-akademi. De sidste fem år har mindst to akademispillere rykket op på førsteholdet hvert år. Hele 85% af det nuværende førstehold er kommet igennem akademiet. Se dét kan man kalde et imponerende ungdomsakademi.

Efter nogle timer med magi på banen og masser af sjov pakkede deltagerne deres ting og vendte tilbage til San Mamés, hvor en tur på det ikoniske stadion ventede dem. Turen gav meget viden om klubben generelt og Athletic Bilbaos-spillertrøjer. Turen indeholdt også et invitation til at sidde på bænkene og et besøg i spillernes omklædningsrum.


Læs mere om den nye Furon v5.

Fortsætter nedenfor.

New Balance x Manchester

Dagen efter fortsatte gutterne deres tur med New Balance til Manchester, hvor de besøgte det populære Victoria Warehouse for den officielle New Balance-lancering af den nye Furon v5 fodboldstøvle. Lageret var blevet til et grønt og sort areal, som var inspireret af den nye colourway for Furon v5 og Tekela v1. New Balance havde også sat nogle små udfordringer op, hvor deltagerne kunne teste deres fart med Furon v5 og deres præcision med Tekela v1. Og ved du hvad? Støvlerne er perfekte.

Men det var ikke alt. New Balance havde andre ting på papiret for alle deltagerne, efter de færdiggjorde deres test: et besøg af selveste Sadio Mané. Mané, som altid har et smil på læben, var i godt humør, da han svarede på vores spørgsmål. Han gav os et sjovt svar på, hvorfor han altid kopierede andre spilleres jubelscener. Hans svar var, at de altid aftalte før kamp, hvilken jubelscene de skulle lave, men han scorede aldrig først, så han kunne derfor ikke lave jubelscenen først. Men bare rolig, Mané! Vi elsker stadig dine jubelscener, selvom du ikke scorer det første mål!

Efter mødet med Sadio Mané tog gutterne tilbage til de normale dage på UnisportHQ med et stort smil. Det så i den grad ud til, at Manés mentalitet havde påvirket dem meget!


Køb de seneste New Balance-fodboldstøvler her!