Ny Furon 5 og Tekela-opdatering | Blackout-dagene fortsætter

16.01.2019

Skrevet af Zlatko

New Balance er klar med deres seneste blackout-colourway til Furon og Tekela, samtidig med at de lancerer den nye Furon 5-støvle. Lad os se hvad New Balance har haft gang i.

New Balance Furon 5 og Tekela 1

Lavet til spillets-ballers. Til dem der ’skaber ting ud af ingenting’. New Balance er klar med deres seneste Furon 5-fodboldstøvle lavet til de ustoppelige spiller, som bruger en frygtløs kreativitet eller en eksplosiv fart. Den nye blackout-colourway er lavet til spillerne, der gerne vil være i rampelyset, og til dem forsvinder lige foran dig. Opnå flair, skills og passion og bliv en urørlig og ustoppelig spiller.

New Balance Furon 5

Hvis du er vild med blackout-fodboldstøvler, ligesom mig, så brug lidt tid på at nyde disse nye støvler. Blackout-overdelen er kombineret med en vild grøn farve, hvilket giver en combo, som vi desværre ser alt for få gange. Den nye Furon 5 er dog ikke helt en blackout, da den også har en grøn midtfod og snude, hvilket fuldender looket, især hvis man kigger på den gennemsigtige sål. Furon 5 indeholder en ’high traction toe off area’, hvilket hjælper dig med at accelerer endnu hurtigere end før. Derudover vil en ’multi-zonal’-sål hjælpe med et bedre greb i banen, samtidig med at det hjælper dig med at skifte retning.

Furon 5 er også lavet med en ’zonal support’ Fantomfit, og en Hydraskin ’touch membrane’, der hjælper dig med at få en god lockdown, samtidig med 'Cleanlace contact zone' giver dig en ren sparkeflade og dødbringende træf på bolden. Lær fart og præcision bedre at kende med den nye Furon 5.

Bevæger vi os over mod kontrol og touch, så har Tekela 1 også fået den nye fede blackout og grøn combo. Forskellen på Tekela og Furon ligger i den fantastiske sål, som Tekela efterhånden er kendt for. New Balance har startet året stærkt ud med denne støvle, og er din spillestil lig med kontrol og frygtløs kreativitet, så skal du helt klart have denne støvle. Tekela handler om dynamisk stabilitet, touch, fantastisk pasform og bevægelighed, hvilket hjælper dig med at opnå en frygtløs kreativitet, så du kan kontrollere alle banens områder.

Tekela 1 er lavet med en mikrofiber-overdel og Kinetic Stich broderede bånd, der giver stabilitet og touch. For at hjælpe dig med at opnå bevægeligheden har New Balance tilføjet en elasticollar, der er lavet af silikone, og tilføjet et knopsystem der hjælper dig lave skarpe vendinger, så du kan skære igennem i banen og sætte dine medspillere op.

Ligegyldigt om du er til frygtløs kreativitet eller eksplosiv fart, så kan købe fodboldstøvlerne fra fredag den 18. januar kl. 10.00.

Se alle vores New Balance-fodboldstøvler her