Northern Lights EA SPORTS trøje | Få trøjen eksklusivt hos Unisport

08.02.2019

Skrevet af Claus

Vi har tidligere set EA SPORTS lave samarbejde med nogle af de mest populære fodboldklubber i verden, der er sponsoreret af adidas, og nu er de klar med en ny trøje - en trøje som kun er tilgængelig i FIFA Ultimate Team Mode og hos Unisport.

EA SPORTS Northern Lights

EA SPORTS-trøjerne er generelt en populært feature i FIFA 19 Ultimate Team Mode, hvor spillerne kan designe deres klub efter eget ønske. EA SPORTS er stille roligt begyndt at få flere og flere trøjer ud, så du også kan få fingrene i dem, og nu er de klar med en ny eksklusiv trøje, hvor de i samarbejde med FOKOHAELA, der designer fodboldtrøjer, har lavet Nothern Lights-trøjen. Trøjen vil være tilgængelig i FIFA Ultimate Team Mode og eksklusivt her hos Unisport, da vi er de eneste i verden, der får disse EA SPORTS Limited Edition-trøjer.

EA SPORTS x FOKOHAELA Northern Lights

Northern Lights-trøjen er inspireret af aurora borealis, bedre kendt som nordlys. Aurora borealis er forårsaget af kollisioner fra elektrisk ladede partikler fra solen, der bryder jordens atmosfære, og det skaber et show af farver på den mørke aftenhimmel. Nogle mennesker i den nordlige del af Skandinavien have været heldige at opleve det, da steder i de nordlige dele af Sverige, Norge og det finske lapland er de bedste steder at opleve nordlys.

EA SPORTS samarbejder med det tyske modefirma FOKOHAELA, der specialiserer sig i at lave fodboldtrøjer med et twist, og deres navn stammer faktisk fra det tyske ord for Bundesliga-håret “Mullet”, som er dagens fun fact. FOKOHAELA fokuserer på lige dele mode, sport og ironi og Jason Lee - grundlægger og kreativ direktør hos FOKOHAELA havde følgende at sige omkring samarbejdet:

Jeg har haft muligheden for at designe for og samarbejde med mit favorit brand og hold, så det er spændende at udvide mit arbejde til EA SPORTS FIFA og give fans fra Norden og resten af verden en trøje der lader dem skille sig ud på banen i FIFA 19 Ultimate Team.

EA SPORTS trøjen vil give fans over hele verden et lille stykke af Norden og er du kæmpe fan af FIFA Ultimate Team eller tager Ultimate Team livsstilen seriøst uden for den virtuelle bane, så vær sikker på at tjekke vores raffle ud i dag kl. 19:00 på Unisport.dk!


Find raffle til Northern Lights trøjen lige her!