Få masser af inspiration til gode gaveideer Unisport

23.11.2015

Skrevet af Jonathan

Juleræset er allerede startet, men måske har du ikke helt styr på, hvad du skal give i julegave. Fortvivl ej, så længe det har noget med fodbold eller sport i det hele taget at gøre, så har vi din ryg. Få inspiration til dine julegaver her.

Fodboldspilleren – Spilleren der spiller fodbold hvor som helst, når som helst.
Vi kender dem alt for godt. Måske er det din søn/datter, din ven, din kæreste eller bare en du kender. Hvad enten det er på fodboldbanen, skolegården, baggården, indendørshallerne eller haven så kan du finde dem med en bold mellem fødderne. Og selvfølgelig er den ultimative gave her et par fodboldstøvler til alle slags underlag. Lige fra Mercurial Superfly til adidas' nye X. Det her er for den aktive fodboldspiller, som bare elsker fodbold.

Få gode gaveideer til fodboldspilleren lige her.

Prof-spilleren – Spilleren der spiller fodbold for at kunne leve af det.
For ham/hende er et par fodboldstøvler ikke ”bare” fodboldstøvler. Et par benskinner er ikke ”bare” benskinner. Og fodbold er ikke ”bare” fodbold. Det her er en seriøs sport, som kræver det bedste af det bedste udstyr for at kunne levere på topniveau. Her taler vi om Trusox i alle slags farver. G-Form, Nike Free 3.0 Trainer og meget mere. Det her for dem, som ikke bare ser fodbold, som endnu en sport. For dem er fodbold en drøm om noget større.

Find julegaven til spilleren der går op i fodbold med liv og sjæl.

Tilhængeren – den loyale fan, som støtter sin klub i medgang og modgang
Du er ikke en rigtig fan, før du har grædt, grinet, jublet og skældt ud på en fodboldklub. Og du kender helt sikkert en som passer på den beskrivelse. Det her er for dem som planlægger deres uge ud fra, hvornår deres klub spiller kampe. Vi har selvfølgelig en lang række af fodboldtrøjer og tilhørende merchandise til netop den klub din ven, kæreste eller barn tilbeder.

Find lige præcis trøjer og andet godt fra den klub du søger her

Sportsudøveren – dem der elsker at være aktive hvad enten det er fodbold, løb, træning m.m.
Vi kender alle sammen dem der ikke kan få nok af sport. De skal bare være aktive på den ene eller den anden måde. Det her er for dem, som træner konstant – og for dem er det rigtige udstyr vigtigst. Til dem ville træningstøj, løbesko og lignende være den optimale gave.

Find et udvalg af gaveideer til den aktive her.