Fejr Unisportlife med Limited Edition t-shirts

10.09.2018

Skrevet af Frederik

Unisports YouTube-kanal med JayMike, Joltter og PWG som værter har for nylig ramt 1 million subscribers, og nu er vi allerede næsten oppe på 1,3 millioner. Fejr Unisports værter med de fede Limited Edition t-shirts.

Sidste uge lancerede vi vores spritnye tøjkollektion: Unisportlife Roots. Unisportlife Roots Collection handler om fodbold, og kun fodbold. Med denne kollektion har vi dig dækket ind på alt, hvad der hedder essentials til dit klædeskab, som går godt med alt, hvad du kan tænke dig til. Du kan bl.a. mixe og matche dit ultra-clean Unisportlife Roots-gear med dine hyped sneaks og træningtøj fra den klub, du holder med. Du kan endda også vise din kærlighed for fodbolden ved at bære Unisportlife Roots - uden at afsløre, hvem du egentlig holder med, hvis du skal holde stilen lidt low-key.

Repræsenter fodbold, hver dag. Køb Unisportlife Roots Collection eksklusivt hos Unisport lige her.

I dag er vi klar med endnu mere lækkert gear til dig - det hardcore medlem af Unisports squad. Hvis du er lige så vild med vores YouTube-værter, som vi er, kan du vise din støtte med vores Unisportlife Hero t-shirts med enten JayMike, Joltter eller PWG på fronten. Og hvis du ikke kan vælge, fordi du har indset, at de alle tre er lige cool, kan du jo bare købe en af hver! Hver t-shirt er designet af værterne selv og indeholder værternes egne citater, hvilket afspejler deres personligheder helt perfekt.

Tjek billederne af de fede Limited Edition t-shirts nedenfor, og få fingrene i din t-shirt lige her.