Unisportlife Roots Collection: Repræsenter Unisport, repræsenter fodbold

07.09.2018

Skrevet af Frederik

Den her går ud til alle fodboldfans. Ligegyldigt hvilken klub du holder med, om du arbejder hårdt på træningsbanen dag ind og dag ud, om du er den første på lægterne, eller om du bedst kan lide at flade ud på sofaen. Repræsenter Unisport, repræsenter fodbold med den helt nye kollektion #unisportlife Roots.

I mere end 20 år har vi hos Unisport åndet for fodbolden, og siden den 24. juni 2016 har vi præsenteret vores egen tøjkollektion. Det hele startede i en lille hjørnebutik i hjertet af København, og siden har det udviklet sig til et fodboldunivers, der lever døgnet rundt. På fodboldbanen, på stadions, på gaderne – overalt, hvor en fodbold kan medbringes. Og netop derfor er vi ekstremt stolte af, at vi igen kan løfte sløret for Unisportlife Collection – resultatet af vores passion for fodbolden, vores livsstil.

Dine 'essentials': Unisportlife Roots Collection

I dag, den 7. september 2018, mere end to år efter vi lancerede vores første tøjkollektion, er vi endnu engang tilbage med en fed række af streetwear. Lad os præsentere: 'Unisportlife Roots Collection', der sælges eksklusivt hos Unisport.

Unisportlife Roots Collection handler om fodbold, og kun fodbold. Med denne kollektion har vi dig dækket ind på alt, hvad der hedder essentials til dit klædeskab, som går godt med alt, hvad du kan tænke dig til. Du kan bl.a. mixe og matche dit ultra-clean Unisportlife Roots-gear med dine hyped sneaks og træningtøj fra den klub, du holder med. Du kan endda også vise din kærlighed for fodbolden ved at bære Unisportlife Roots - uden at afsløre, hvem du egentlig holder med, hvis du skal holde stilen lidt low-key.

Unisportlife Roots Collection giver dig simple, men stilede produkter, og især kontrasten mellem det fede #unisportlife-logo bryder elegant med tøjets klassiske design og rene linjer, hvilket giver et moderne og sporty look. En klar vinder til både gaden og stadion, så hvad venter du på? Bliv en del af rødderne i #unisportlife med vores helt nye kollektion!

Repræsenter fodbold, hver dag. Køb Unisportlife Roots Collection eksklusivt hos Unisport lige her.