Sommerudsalg: Flere produkter tilføjet!😎 Køb nu

Unisportlife Collection

24.06.16 dette er datoen for dagen hvor os fra Unisport præsenterede vores helt egen tøjkollektion. Vi har været en del af gamet i 21 år og i alle disse år har vi åndet fodbold. Det hele startede tilbage i en hjørnebutik i København og siden da har det udviklet sig til, at blive et fodboldunivers. En fodbold kan bruges på en fodboldbane, stadion, gade, generelt kan en fodbold bruges overalt, og derfor er vi stolte over, at kunne tilbyde Unisportlife Collection.

Læs mere
Kompakt Normal
Filter

I vores kollektion kan du finde forskellige stykker tøj, vi har alt fra t-shirt, caps, shorts m.m. Unisportlife kollektionen er grundlæggende inspireret af Nordisk Design og vores først kollektion som udkom under EM 2016 tog også inspiration fra værtslandet Frankrig. Vi har blandt andet t-shirts som hedder #ninetyfive som lægger sig op årstallet 1995 hvor Unisport blev grundlagt.

Du har nu muligheden for at leve #Unisportlife og du kan finde netop den t-shirt, shorts eller cap du skal bruge. Vi har forskellige farver så vi er mere end sikre på du kan finde det rette #Unisport life produkt som du mangler. Tjek hele vores udvalg lige her