Back to school | Alt det du skal bruge for at sparke sæsonen i gang

22.08.2018

Skrevet af Zlatko

Sommerferien er desværre ovre for nogle af os, hvilket betyder at det varme vejr også snart slutter, og bliver erstattet af koldere dage. Men det betyder også at det også er tid til at komme tilbage til fodbolden og skolen. Vi har samlet de vigtigste produkter, som du skal bruge til at starte skolen på bedst mulige måde.

Rygsække og sportstasker

Rygsækken, eller sportstasken, er nok en af de vigtigere produkter, når du skal tilbage til skolen. Du kan opbevare alle dine personlige ting, skolebøger, computer eller dit fodboldudstyr, hvis du har træning efter skolen.

Vi husker alle, hvor vigtigt det var at have en helt rette rygsæk i skolen. Men det er vigtigt at have den helt rette rygsæk, så du kan have plads til alle de ting du skal bruge, så du ikke skal undlade nogle ting derhjemme. Vi har et stort udvalg af rygsække fra alle de kendte mærker, så som adidas, PUMA og Nike sportstasker. Derudover, så kan du finde sportstasker og rygsække fra alle de store klubber, hvor vi blandt andet har Chelsea, PSG, Mancester City og Real Madrid. Bare rolig! Vi har mange flere endnu, hvis dit yndlingshold ikke blev nævnt foroven.

T-shirts

Du kan aldrig gå galt i byen med et nye og friske T-shirts. Selvom sommerferien er slut, så vil der stadig være masser af varme dage, hvor du kan have din nye T-shirt på. Du kan finde alle de seneste T-shirts i vores T-shirt-kategori. Her vil du blandt andet finde T-shirts fra alle de store mærker. Men du vil også kunne finde T-shirts med tryk på, eller med din yndlingsklubs logo.

Shorts and bukser

Du skal helt klart have et par bukser, der passer til dine nye T-shirts, som du lige har fundet. Endnu en gang har vi et stort udvalg, og vi har lige netop fra det mærke, som du altid plejer at bruge. Vi har både lange bukser eller ¾ bukser, men du kan også vælge et par shorts til de varmere dage.

Fortsættes nedenfor.

Sneakers

For at runde dit back to school look skal du bruge et par nye sneakers . Det er vigtigt at finde lige netop det par, som du bedst kan lide, og føler dig tilpas i. Vi har samlet alle vores sneakers i denne kategori, så du nemt kan finde lige netop det par, som du gerne vil have. Lige pt. er det hvide sneakers som er in, og vi har dem selvfølgelig på lager også. Men hvis du bruger dine sneakers til at spille fodbold sammen med vennerne skolen, så skal du vælge et andet par en hvide!

Klubbernes træningstøj

Hvis du aldrig misser din yndlingsklubs kampe, og altid gerne vil vise din støtte til dem, så skal du helt klar tage et kig på klubbernes træningstøj. Her vil du kunne finde, alt det du skal bruge for at vise, hvem du holder med uge efter uge! I vores kategori med klubbernes træningstøj kan du finde alt fra bukser, T-shirts, shorts, kasketter og meget mere!

Kombinationerne er uendelige, når det kommer til dit back to schoo look! Du kan blande produkterne lige som du vil, og køre den stil som du altid plejer at gå med. Kig igennem vores udvalg og bliv klar til en ny sæson med fodbold og skole.

Kig igennem vores udvalg af børneprodukterne. Her kan du finde lige netop de ting, som du skal bruge eller få inspiration til den perfekte gave.