Nye Marseille x PUMA trøjer | Inspireret af havet

05.07.2018

Skrevet af Zlatko

Der er ikke tid til pauser, selvom VM er sat på hold i disse dage. Fodbold sover aldrig, og Marseille er klar til at præsentere deres nye Hjemme-, Ude- og 3. Trøjer, som de har fået lavet af deres nye trøjesponsor PUMA.

PUMA laver nogle gode aftaler for tiden. Før VM hentede de både Senegal og Serbien til holdet, og nu er de klar til at gøre deres entré på klubscenen. PUMA er klar til at introducere Marseille, og er der en bedre måde at gøre dette på, end ved at præsentere 3 nye lækre Marseille- trøjer?

Marseille er uden tvivl en af de mest kendte franske klubber, og har nogle af de mest støttende, entusiastiske og passionerede fans i spillet. I klubbens 119 år har de vundet 32 store trofæer, hvilket også inkluderer Champions League-trofæet, som de vandt i 1993. Nu er det tid til at tage Marseille til nye højder og genvinde trofæerne i både Frankrig og Europa.

De 3 nye Marseille-trøjer er alle inspireret af havet, hvilket repræsenterer Marseilles beslutsomhed og iver til at kæmpe om trofæer i denne sæson. De nye trøjer og fansene vil sammen lyse hele Stade Vélodrome op med passion og vildskab

Inspirationen fra havet er synlig på den nye Marseille 2018/19 Hjemmebanetrøje og 3. Trøje. Hjemmebanetrøjen er lavet i Marseilles kendte hvide farve og med lyseblå ærmer, hvor 3. Trøjen er lavet i fuldt lyseblåt og med et oceanisk mønster. Udebanetrøjen har også et snært af et oceanisk mønster på ærmet, imens et trekantet mønster løber på tværs af brystet. Mønsteret på brystet repræsenterer fansenes og byens puls, når Marseille gør sig klar til kamp.