Merlin liga-fodbolde | Fewer panels. More goals!

19.06.2018

Skrevet af Zlatko

Tidligere på året introducerede Nike den nye Nike Merlin-fodbold, der var lavet til de største ligaer i verden. Nu er Nike klar med den færdige version af liga-fodboldene, og de har fået et fantastisk design med elektrificerende farver.

Just Do It versionen af Merlin-fodbolden har fået en elektrificerende og farverig design. Alle liga-fodboldene har fået en speciel farve samt deres respektive liga-logo placeret midt på bolden.

Premier League-fodbolden er lavet i en frisk blå og neon farvet kombination, imens La Liga og Serie A har fået en rød og neon kombination. Dog er Serie A-fodbolden lavet med en blå ramme, og La Liga er lavet med en bordeaux ramme. Merlin-fodboldene inkluderer også All Conditions Control (ACC) teknologien, som giver den bedste mulige touch og kontrol i alle slags vejr- og baneforhold.

Læs mere omkring designet og teknologien bag Merlin-fodboldene.

Nike fokuserer meget på deres nye paneldesign, hvilket tillader dem at skabe en bold ved brug af færre paneler. Dette betyder, at Nike går væk fra et traditionelt 12-panelsdesign, og over til at bruge 4 paneler i stedet for. Derudover, så kan man nu identificere boldens skru, fart og bevægelse i luften nemmere grundet farverne på bolden.

Du kan allerede nu købe din nye Nike Merlin liga-fodbold her på unisport.dk!