Look of Summer | Bliv klar til sommeren sammen med Unisport

18.05.2018

Skrevet af Zlatko

Sommeren er endelig nået til Danmark, og det er endelig blevet tid til at finde sommertøjet frem! Det er vigtigt at garderoben står knivskarpt, og derfor giver vi dig vores hjælp, så du kan finde sommerens look. Her vil du kunne finde inspiration til, hvordan du kan mixe og matche dit eget personlige look. Du får også et fuldt overblik over de seneste lanceringer og trends. Lad os komme i gang, så vi bliver klar til sommeren 2018!

De forskellige brand har en masse fede produkter til sommeren! Derfor, kan det ofte være svært at finde ud af, hvad man skal vælge, og hvordan man skal kombinere produkterne. Måske går du efter et ‘clean brand look’, men nu til dags er det også ofte populært at mixe og matche de forskellige brands sammen. Cross-branding af produkterne giver også et mere unikt og personligt look, så dette kan man godt overveje til sommerens look! Det eneste du skal gøre, er at kigge igennem vores udvalg af sportsmode kollektioner, så kan du helt klart finde noget, som falder i lige netop din smag!

For at hjælpe dig med at få et bedre overblik over alle de forskellige brands, så har vi lavet følgende sektioner med forskellige kollektioner! Det typiske sommer outfit er en flot T-shirt, fede shorts og ankelsokker. Hvis du gerne vil tilføje lidt ekstra til dit look, så er et par sneakers eller en kasket noget man kunne bruge.

Se vores senest Sportsmode kollektioner lige her.

Hvis du gerne vil tilføje med mode til dit sommer look, har de forskellige brands en masse produkter til dette. Her kan du blandt andet finde kollektioner så som adidas Originals, Z.N.E. og Nike F.C.

adidas Originals-kollektionen fokuserer på ’heritage of football’, imens det kombineres med livsstil. Originals er et casual sport kollektion, og i år har det taget inspiration fra sommerens VM-slutrunde i Rusland!

Kig igennem vores udvalg af adidas Originals produkter, og se alt det nyeste lavet lige netop til VM.

adidas har også lavet Z.N.E.-kollektionen. Z.N.E. står for Zero Negative Energy og er en kollektion, som fokuserer på at give dig den mentale fordel, så du kommer i Zonen. Produkterne er velegnet til de lidt koldere sommer aftener, når du er ude med vennerne på stranden eller spiller fodbold på streetbanerne.

Se alle de seneste Z.N.E: produkter lige her og kom i zonen!

Vi må ikke glemme Nike F.C.-kollektionen. Det er en kollektionen, som er lavet af nogle af de største Nike-legender. Det er blandt andet Ronaldo, Figo og Neymar, som har været inde over kollektionen. Dette har hjulpet Nike F.C. med at nå nye højder, når det kommer til popularitet. Kollektionen er perfekt til sommeren, fordi at den hylder VM-slutrunden i Rusland med et unik-design.

Se den populære Nike F.C.-kollektion her og få inspiration til dit eget VM-look!

Et par friske sneakers er ofte den manglende brik, når du skal fuldende det perfekt summer look. Sneakers er vigtige, da det kan løfte dit look til det næste niveau! Bare roligt, vi er mere end sikre på, at du finder det helt rette par sneakers eller sandaler i vores store udvalg!

Se vores store udvalg af de nyeste sneakers

Eller kig igennem alle vores badesandaler, hvis du skal en tur på stranden!

VM i Rusland gør sommeren endnu mere speciel. Hvorfor ikke bruge de seneste produkter fra klubbernes- eller landsholdenes træningstøj? Du kan finde alt beklædning eller merchandise, fra stort set alle de lande som er kvalificeret i vores store udvalg! Træningstøjet er et godt alternative til sommerens look!

Støt landsholdet eller dit yndlings klubhold med de nyeste træningstøj!