Efterårsudsalget er i gang! ❯

Baselayer der holder dig tør

Uanset årstid er der ikke noget værre end at spille i en våd trøje, men det kan du heldigvis komme til livs. Der findes nemlig baselayer, som er designet til at tørre lynhurtigt, så du holder dig tør. Vi har et stort udvalg af baselayer her på Unisport.dk, som er udviklet specifik til at holde dig tør, og det finder du lige her. Du finder baselayer fra alle de mærker, du kender; Nike, adidas, Under Armour og mange flere i alle slags størrelser farver og modeller, så mon ikke du finder noget til dig.

Læs mere
Baselayer der holder dig tør
Kompakt Normal
Filter

Fodbold er et en sportsgren, der meget naturligt beror sig på fysik, men det der kan være den afgørende faktor i mange kampe, er den psykologiske fordel. Lige netop den mentale fordel kan baselayer være med til at give dig. Der findes ikke noget værre end at spille i en våd trøje som sit inderste lag, og det er netop dette, som baselayer, også kendt som sportsundertøj, skal komme til livs. Det er nemlig designet til at transportere sved og fugt væk fra din krop og ud til de yderste lag, som tørrer hurtigere.

Al det baselayer, du finder i denne kategori, er designet til at holde dig tør, og dermed komfortabel, når du spiller fodbold. Sportsundertøj er dit inderste lag, og dermed også det første du tager på. Her kan du finde baselayer fra mærker som Nike, adidas, Under Armour og G-Form, så vi er sikre på, at du også kan finde noget til dig!