Bliv klar til EM

Adidas Predator LZ SL Sort/Lilla - se det elegante rovdyr her

Reading time: 3 min

Vi bliver forkælet af Adidas i dag og nu kan vi løfte sløret for endnu en støvle. Det er Adidas Predator LZ SL Sort/Lilla, der fortsætter de lidt mørkere tendenser, som har været kendtegnende for denne omgang af lanceringer. Vi skal tage et nærmere kig på det ultralette rovdyr lige her, så du kan se hvordan den adskiller sig fra sin 'almindelige' navnebror.

Vil du have det forkromede overblik og se alle alle Adidas' mange nye farver, så besøg vores store Unleash-kampagneside lige her.

Adidas Predator LZ SL er landet i den ene iøjenfaldende farvevariant efter den anden, men til den seneste udgave har piben fået en lidt anden lyd. I en Sort/Lilla farvevariant rejser den nærmere en smule mystik omkring sig og man næsten drages til støvlen. Hvad er det for en? Det er da ikke en helt almindelig Predator LZ? Nej, det er det nemlig ikke og vi skal se på, hvorfor det ikke er.

Du kan allerede forudbestille Adidas Predator LZ SL Sort/Lilla her med en forventet levering i starten af december - kun 2380 kr.

Én af de mest markante forskelle på Adidas Predator LZ SL er overdelen, hvor man har tilgodeset Hybrid Touch-overdelen til fordel for en Sprintskin-overdel, som vi kender fra Adidas F50 Adizero. Det er blandt andet med til at bringe vægten ned på de imponerende 211 gram, blot 8 gram fra lædermodellen af den førnævnte Adizero.

Overdelen er imidlertid blevet udstyret med en række af de dødbringende zoner, der kendetegner Adidas Predator LZ. På vrister sidder Drive-zonen, der tilfører dine spark og aflevering den ekstra smule kraft. Eller som Adidas selv siger det: "Drive er en forhammer. Sving den og udfør den eksplosive, lange aflevering perfekt.”

På indersiden har man valgt at se bort fra Pass-zonen, der med memory foam stabiliserede dine afleveringer. Området har stadig den samme 3D-belægning, som vi kender fra den almindelige, så du får et tættere og mere skarpt touch på bolden lidt i stil med det du får på en Adidas F50 Adizero. Så ønsker du en støvle, der vejer lige så meget som en letvægter, men med spark og kontrol som en Predator, så har du svaret her.

På ydersiden af støvlen er Dribble-zonen blevet gjort mindre, men den griber stadig fast i bolden, når du begiver dig ud i de frække træk og driblinger som støvler opfordrer til. Du føler dig nemlig lettere til fods grunder den lavere vægt, men du er aldrig i tvivl; du har et rovdyr på fødderne.

First Touch-zonen er ligeledes blevet en kende mindre uden at have mistet sin fulde effekt, så der er stadig ingen undskyldning for ikke at mestre dine førsteberøringer. Det er der ikke mindst fordi, at du får et enormt tæt på skarpt touch på bolden som følge af den milimetertynde Sprintskin-overdel.

Fart og acceleration er næsten selvfølger på Adidas Predator LZ SL og det kommer blandt andet på baggrund af Sprintframe-ydersålen. Den giver en fantastisk fleksibilet og selvom den på nogle områder er blot 1 mm. tyk, så bemærker du det slet ikke. Derudover er der naturligvis også gjort plads til Adidas' revolutionerende miCoach-chip, der giver dig muligheden for at måle din løbsdata fra træning og kamp.

Traxion 2.0-knopsystemet er bygget op om de triangulære knopper, der dækker en række svært nødvendige behov; vendinger på små områder, acceleration, stabilitet under sidevers løb og også nedbremsninger. Så uanset hvilken retning du ønsker at slå din direkte modstander på, så vil du altid være et skridt foran.

Du kan allerede forudbestille Adidas Predator LZ SL Sort/Lilla her med en forventet levering i starten af december - kun 2380 kr.

Adidas Predator LZ SL er det ypperste inden for Predator-kategorien og nu hvor den er landet i en elegant og mystisk Sort/Lilla farvevariant, der ikke tilkalder sig lige så meget opmærksomhed som de tidligere. Hvad synes du om den? Er farvevarianten lige i skabet? Del din kommentar i feltet lige herunder.