Bliv klar til EM

Kom med og spil streetfodbold med Laudrup & Høgh Street 2012

Reading time: 1 min

Elsker du fodbold og streetfodbold? Kunne du godt tænke dig at spille med i en stor, landsdækkende turnering og få den fedeste fodbolddag? Så er Laudrup og Høgh Street 2012 måske noget for dig. Hvad turneringen går ud på, kan du læse mere om her - hvor du også kan tilmelde dig.

I samarbejde med Laudrup & Høgh løfter vi nemlig sløret for Laudrup og Høgh Street 2012, som følger op på tidligere års yderst populære streetfodboldstævner rundt omkring i Danmark. De to tidligere landsholdsspillere har igen sørget for at få sat et par hyggeligt, sjove og spændende fodboldage i scene rundt omkring i Danmark - og her kan du høre meget mere om streetturneringen.

Laudrup & Høgh Street 2012 arrangeres bl.a. af Brian Laudrup og Lars Høgh, som begge har et hjerte der stadig banker for fodbolden. Derfor har de arangeret en streetturnering, som over hele sommeren vil besøge 6 forskellige byer i Danmark.

Turneringen kommer til at foregå i Næstved, København, Aabenraa, Rudkøbing, Aarhus og Odense, og starter fra 17. maj i Næstved og har finalestævne i Odense d. 1. september 2012.

Lyder det som noget for dig? Så tilmeld til Laudrup & Høgh Street 2012 ved at klikke her, hvor du også kan læse meget mere.

Har du været med i Laudrup & Høgh før - og skal du være med i år? Del meget gerne dine tanker med os i kommentarsporet under nyheden.