Bliv klar til EM

Legendarisk PUMA lancering | Til ære for Pelé & Cruyff

Reading time: 2 min

Legender er en kæmpe del af fodbold, da de har været med til at forme fodbold, som vi kender det i dag. Det er blot en af de mange grunde til, at vi bør fejre og ære dem og det smukke spil.

Køb den meget begrænsede PUMA Legends Pack lige her

PUMA King-siloen i sig selv er en virkelig legendarisk støvle, som gør den til det perfekte match, når man hylder legender i fodboldverdenen. Det bliver ikke mere legendarisk end dette. Lad os dykke ned i PUMAs nye Legends Pack. Læs mere nedenfor.

PUMA Legends Pack

PUMA har i dag lanceret PUMA KING Legends Pack, en hyldest til Pelé, Johan Cruyff og det smukke spil. Lavet for at hædre to af de bedste spillere, der nogensinde har prydet en fodboldbane, fra Sydamerika til Europa og overalt derimellem. Støvlerne har print og detaljer, der er intet mindre end legendariske.

Disse to par støvler hylder to fodboldikoner, Pelé og Cruyff, med broderede spillerportrætter, ikoniske trøjenumre, nationale flagfarver, spillersignaturer og personlige touchpoints. Limited Edition PUMA King Legends Pack fejrer disse spilleres fortræffeligheder med en speciel colourway, der afspejler deres historiske præstationer.

Pelé

Støvlerne lavet for at ære Pelé er sorte med gule og grønne detaljer, der repræsenterer farverne på det brasilianske flag. Et portræt af Pelé selv på indersiden af støvlen, hans ikoniske nummer '10' og tre stjerner for hans VM-sejre. En ægte hyldeststøvle.

Cruyff

Støvlerne lavet til ære for Cruyff er sorte med orange detaljer og farverne på det hollandske flag indarbejdet i striber. Et portræt af selveste Cruyff på indersiden af støvlen, hans ikoniske nummer '14' og tre stjerner for Cruyffs Ballon d'Or sejre fra 1971, 1973 og 1974.

Fortsættes nedenfor

Techs

Støvlerne er lavet med PUMAs innovative K-BETTER™ materiale, som er ikke-dyrebaseret og indeholder genbrugsmaterialer for bedre bæredygtighed. Den nye lette ydersål giver kontrol og stabilitet, mens den aftagelige sockliner med NanoGrip-teknologi der giver maksimal ydeevne. Bliv legendarisk på banen med disse ikoniske støvler.

Køb PUMA Legends Pack lige her