Bliv klar til EM

Unisport FC's uforglemmelige rejse til Manchester City med PUMA!

Reading time: 3 min

I september ramte Unisport FC 1 million medlemmer, og for at fejre det, lancerede vi Dream Week med episke konkurrencer. Èn af præmierne var en ultimativ drømmetur til Manchester City med PUMA!

Og gæt hvem der vandt præmien? Vores to norske medlemmer, Solveig og hendes fodboldgale 11-årige søn, Henrik. Hele Solveigs familie er vilde med fodbold, så at vinde denne tur, var som at vinde jackpotten. Men vent, Unisport kunne kun flyve to medlemmer, så ja, resten af familien var lidt misundelige. Helt forståeligt, ikke? Så afsted gik det, vi fløj til Manchester en fredag aften, klar til at opleve stadionstemningen næste morgen. Henrik var helt oppe at køre; det var som at vågne op julemorgen.

Magi i Manchester

Efter en solid morgenmad spadserede vi til Manchester City og sugede den industrielle byvibe ind til os. Første stop – Manchester City-butikken! Merch-himmel, venner! Her fik vi øje på Champions League-trofæet, det som City tog med hjem efter at have vundet over Inter på Atatürk Olympic Stadium i Tyrkiet. Stort!

Stemningen på banen

På stadionet bød PUMA-teamet os velkommen med åbne arme. Fra lobbyen så vi City-holdet ankomme til stadionet. Og lige inden det store opgør nåede Henriks drøm det næste niveau – vi blev ført ned til banen! Forestil dig dette: to hold, episk opvarmning, og vi sugede det hele til os. Det var som at stå midt i fodboldhimlen. Vi kunne se Erling Haaland, Kyle Walker, Ederson og Oscar Bobb varme op, kun tre meter væk fra os – Henriks helte i kød og blod! Og på den anden side opvarmede Liverpool FC.

Kampen

Tilbage i PUMA-logen havde vi de bedste pladser. Kampen var vild! Liverpool brød City's 23-kampes sejrsstime på Etihad – hvem så det komme? Henrik var helt ekstatisk, da Haaland hamrede sit 50. Premier League-mål i kassen. Ren fodboldmagi! City kæmpede hårdt for en sejr, men det endte 1-1. Sikke en oplevelse, trods resultatet set fra en Man City fan!

Kyle Walker – Legenden

Efter kampen mødte vi Kyle Walker, en af Henriks store fodboldidoler. Walker spiller som højre back hos City og det engelske landshold. Han har været uundværlig for begge hold og har hjulpet City med at vinde Champions League. Legend alert!

Surprise, Surprise

Efter at have suget al den gode fodboldenergi til os, tog vi hjem for at få lidt søvn. Men vent, vi havde endnu en sød overraskelse til Henrik næste morgen, inden vi skulle hjem. Henrik fik en signeret trøje fra Walker, Ederson, Grealish og Akanji. Kan det blive bedre?

Kort sagt

Unisport nåede en ekstraordinær milepæl i september - 1 million Unisport FC-medlemmer! Og det fejrede vi sammen med PUMA. Unisport FCs Manchester City-eventyr med PUMA var ren magi for Solveig og Henrik. Weekenden var en vaskeægte fodboldfest, fra pitch-side spænding til et møde med Kyle Walker og en signeret trøje, som den ultimative overraskelse, blev det hele en oplevelse, de to medlemmer vil huske for altid! Unisport FC har netop opfyldt nogle af sine mest loyale medlemmers vildeste fodbolddrømme.

Bliv medlem gratis

Lad os fortsætte med at drømme! Alt du skal gøre er at være medlem af Unisport FC!