Bliv klar til EM

PUMA Elements Pack | Når støvler bliver kunst

Reading time: 1 min

PUMA er gået sammen med kunstneren og designeren, SILNI, om dette helt specielle samarbejde kaldet Elements Pack. Med en grafisk fortolkninger af materiens elementer på hver silo, er dette et af de mest unikke samarbejder vi længe har set. Læs mere om de unikke støvler her, og find ud af hvordan du køber dem!

Køb de Limited Edition PUMA Elements Pack her!

Elements Pack kollektionen indeholder alle siloer fra PUMA: Future, Ultra og King. Hver støvle i kollektionen repræsenterer et element af stof - og er designet til at afspejle de unikke egenskaber ved dette element.

SILNI, kunstneren og designeren bag kollektionen, er kendt for sin dristige og farverige stil. Han bringer sin unikke æstetik til hver støvler i Elements Pack-kollektionen med indviklede og iøjnefaldende detaljer, der fanger essensen af hvert element.

Elements Pack kollektionen handler dog ikke kun om stil. Hver støvle er designet med performance i tankerne, med PUMAs avancerede teknologi og materialer. Elements Pack-kollektionen er et vidnesbyrd om styrken af samarbejde mellem et globalt sportsbrand og en talentfuld kunstner og designer. Resultatet er en kollektion af støvler, der ikke kun ser godt ud, men også præsterer på højeste niveau. Uanset om du er en professionel spiller eller en støvlenørd ligeom JayMike, har Elements Pack-kollektionen noget for enhver smag.

Køb de Limited Edition PUMA Elements Pack her!