Bliv klar til EM

adidas Predator Accuracy | Greb og præcision som ingen anden

Reading time: 2 min

Denne sæson er Predator zonet ind på præcision. Om du prøver at ramme sammenbøjning eller skal slå en lang aflevering bag forsvaret - Predator Accuracy har din ryg. Så tag dit niveau til det næste level med præcision som aldrig før. Velkommen til Predator Accuracy - køb dem på pre-sale nu!

Køb Predator Accuracy på pre-sale nu!

Nyt år, ny Predator. De nye adidas Predator Accuracy er blevet redesignet, lettere, mere gren og mere præcis end nogensinde før. Læs alt om de nye Predator Accuracy her!

De nye Predator er blevet redesignet fra bunde op - eller skulle vi nærmere sige toppen ned. Med en helt ny overdel, er de nye Accuracy intet som de tidligere Predator Edge, dette er en helt ny støvle. Alt er blevet mere præcist - dette er nok den bedste Predator vi har prøvet!

Men ikke bare tag vores ord for det - her er hvad JayMike mener om de nye Predator Accuracy!

Køb Predator Accuracy på pre-sale nu!

High Definition Grip

Accuracy handler om præcision og greb. Med super greb, takket være High Definition Grip, giver disse støvler dig det bedste greb du kunne ønske dig. Bedre greb giver mere præcision - det er hvad Accuracy gør bedst!!

FACET FRAME

Den fantastiske FACET FRAME giver utrolig stabilitet og en dynamisk traction, speciallavet til til de kraftfulde bevægelser. Med optimeret vægtfordeling i forfoden, giver støvlen ekstra power i spark og dribblinger.

Hybrid Touch Vamp

Belagt mikrofiber giver et blødere og ekstrem formbar pasform, mens den er lettere end nogensinde før. Blødere overdel og lavere vægt giver den perfekte støvle - lige ud af æsken.

Køb Predator Accuracy på pre-sale nu!