Mohamed Salah Shop

Siden ankomsten til Merseyside har den egyptiske konge Mohamed Salah været intet mindre end forrygende! Det var Liverpool coach Jürgen Klopp, der i 2017 hentede Salah tilbage til Premier League, efter en række succesrige ophold hos Fiorentina og AS Roma. Flere var skeptiske over den nye investering, eftersom en yngre Salah tidligere havde kæmpet med at finde fodfæstet i ligaen under et mislykket ophold i Chelsea.

Men den lille egypter overgik alle forventninger, da han scorede utrolige 44 mål i blot 52 kampe i sin indledende sæson for 'The Reds'. The Kop havde fundet en ny favorit og modstanderne et nyt mareridt.

I dag er Mohamed Salah anerkendt, som en af de bedste angribere i verden, og når man tager et kig på det store bidrag til angrebsstatistikkerne, taler tallene tydeligt for sig selv. Hans gennemsnitlige mål, assists og driblinger per kamp har simpelt været både fænomenale og konsekvente i løbet af hans tid i Liverpool. Som en af de helt store nøgle figurer i den nye Liverpool æra, vil 'Mo' Salah uden tvivl blive hyldet som en vaskeægte klublegende i fremtiden.