Kun i dag: Op til -40% på løbesko ❯

Waasland-Beveren

Waasland-Beveren spiller i den bedste belgiske række, som går under navnet Jupiler Pro League. Indtil 2010 hed holdet faktisk K.V. Red Star, men de skiftede navn da de slog sig sammen med KSK Beveren. Nu hedder de Waasland-Beveren, og er endnu mere indstillet på at hente klubbens første trofæ. Vil du også støtte holdet i deres jagt på trofæet, så kan du gøre dette ved at købe Waasland-Beveren trøjen lige her på Unisport.dk!

Læs mere
Waasland-Beveren
Kompakt Normal
Filter

Waasland-Beveren spiller til daglig i den bedste belgiske liga, Jupiler Pro League. Klubben var tidligere kendt som K.V. Red Star Waasland frem til 2010 og derfra skiftede de navn til Waasland-Beveren da de fusionerede med den lokale klub KSK Beveren. Klubben har endnu et mesterskab til gode, og du kan støtte holdets jagt på mesterskabet ved at købe Waasland-Beveren trøjen lige her hos Unisport.

Nu til dags er en af klubbens største profiler, som bærer Waasland-Beveren trøjen, Ronnie Schwartz, som blandt andet har spillet i klubber som Guingamp, Brøndby, Randers og flere. Derudover har historiske Jürgen Meeusen spillet i klubben og han er blandt andet klubbens topscorer. Vi tilbyder tryk på trøjer, så hvis Ronnie Schwartz din yndlingsspiller så er det bare med, at vælge ham på din nye trøje. Du kan også få navn og nummer på din trøje, så bliver helt special.