Populære Kategorier
  Produkter

   Vi leverede et par fodboldstøvler til Neymar.

   Klik her, og se hvad der sker når Unisport møder Giroud.

   Vi leverede et par fodboldstøvler til Cavani.

   HIFK Helsinki

   HIFK Helsinki er en selvstændig del af den finske sports organisation ved navnet IFK, som står for Idrottsföreningen Kamraterna. HIFK Helsinki trøjen har ikke været en del af den bedste finske liga i 42 år. Dog har de kæmpet en deres vej tilbage den bedste række, efter de har været en tur i den anden og tredje bedste række. Støt holdet i deres jagt på, at komme i toppen af finsk fodbold, ved at købe den nye HIFK Helsinki trøje her på Unisport!

   Læs mere
   Kompakt Normal
   Filter

   Vi leverede et par fodboldstøvler til Neymar.

   Klik her, og se hvad der sker når Unisport møder Giroud.

   Vi leverede et par fodboldstøvler til Cavani.

   HIFK Helsinki er en selvstændig del af den finske sports organisation IFK, som står for Idrottsföreningen Kamraterna. HIFK Helsinki trøjen har ikke været en del af den bedste finske fodbold række i 42 år. De har nu kæmpet sig tilbage til den bedste række, efter at have været i den tredje og anden bedste række i flere årtier nu.

   Ingen forventede at skulle se HIFK rykke op i Veikkausliiga tilbage i 2014, men efter 4 dramatiske kampe i slutningen af sæsonen, så kunne Helsinki holdet ånde lettet op og sikre sig oprykning. For at rykke op, så skulle HIFK vinde de sidste 4 kampe, imens FC KTP minimum skulle spille uafgjort eller tabe en kamp. Dette skete på den mest mærkværdige måde og dermed var Veikkausliiga nu igen muligt for HIFH. Er du en HIFK fan, så find din næste HIFK Helsinki trøje lige her!. Vi har billig fragt og hurtig levering hos Unisport.dk! arrive.

   Se alle mærker