Boca Juniors

Boca Juniors er mest kendt for deres fodbold hold, som siden deres oprykning i 1913 aldrig har prøvet at rykke ud af den Argentinske Primera División. Så man kan rolig kalde dem for et af Syd Amerikas mest succesfulde hold igennem de sidste par årtier. Derudover er de det absolut mest succesfulde hold i Argentina, efter at have vundet 63 officielle titler indtil videre. Hvor de har vundet flotte 30 liga titler og 11 pokal turneringer, blot i Argentina.

Der har altid været en hård rivalisering imellem Boca og River Plate, da begge hold blev grundlagt i La Boca. Kampene imellem disse to hold går under navnet Superclásico og er kendt som et af de mest intense rival opgør i Argentina, og generelt i hele verdenen da begge er i blandt de mest populære hold i landet. Boca's hjemmebane hedder Estadio Alberto J. Armando, som i daglig tale går under navnet La Bombonera. Hvis der er noget Boca Juniors er kendt for, så er det deres akademi. Akademiet har produceret mange Argentinske landsholds stjerner som Oscar Ruggeri, Sebastián Battaglia, Nicolás Burdisso, Carlos Tevez, Éver Banega, og Fernando Gago, som alle har prøvet at spille europæisk top fodbold.

Vælg hvilken spiller du vil have på ryggen, eller vælg dit eget navn og number på din nye strong>Boca trøje. Vi har et stort udvalgt af diverse trøjer, så vi har noget til enhver smag!