Zenit St. Petersborg

Velkommen til Unisports Zenit St. Petersborg shop. Her finder du alt, hvad hjertet begærer af souvenirs og fodboldtrøjer til den rige klub fra Rusland. Klubben blev grundlagt i 1925, og spiller til dagligt på Petrovskij Stadion. Klubben har de seneste par år været med i toppen af den russiske Premier League, og vandt senest ligaen i 2014/15 sæsonen, hvor den brasilianske stjerne Hulk blev topscorer. Er du på udkig efter den nyeste Zenit trøje, så finder du den lige her!

Læs mere
Zenit St. Petersborg
Kompakt Normal
Filter

En af de største russiske klubber i nyere tid er helt sikkert Zenit St. Petersborg, der har gjort det godt både nationalt og internationalt. En af de helt store triumfer kom tilbage i 2008, da spillerne i ført en Zenit St. Petersborg fodboldtrøje vandt UEFA Cuppen. De spillede i Manchester hvor de slog Glasgow Rangers. Vil du gerne eje en Zenit St. Petersborg fodboldtrøje, har du mulighed for at finde den her på Unisport.dk.

Du ser ofte klubben ligge i toppen af den russiske liga, og det er noget tilskuerne kan lide. Vil du gerne være på stadion og opleve stemningen, skal du huske at tage den rigtige trøje på. Den rigtige trøje er selvfølgelig en Zenit St. Petersborg trøje – som du har mulighed for at vælge lige her på Unisport.dk.

Find ud af hvilken trøje du gerne vil have fra den russiske liga, om du skal være en Zenit St. Petersborg fodboldtrøje eller en anden. Skal du have den med eller uden tryk, og husk til sidst også at vælge den rigtige størrelse. Når du har styr på de forskellige ting, er der kun en ting at gøre – bestil din nye Zenit St. Petersborg trøje – gør det lige her.