PAOK

PAOK er en græsk klub som til dagligt spiller i byen Thessaloniki der ligger i den nordlige Grækenland. Klubben blev stiftet tilbage i 1926 og har siden da vundet to mesterskaber og 4 pokalturneringer. PAOK trøjen er nok en af de mest populære trøjer i landet og klubben har grundet dette valgt at tildele trøje nummer 12 til klubbens fans. Derfor er der ingen spillere fra PAOK som kan vælge nummer 12 på deres trøje.

En anden ting PAOK trøjen er kendt for, er dens deltagelse i den store Derby kamp imod rivalerne fra Olympiacos, som er et andet stort græsk hold. Årsagen til denne rivalisering brudte for alvor løs da Giorgos Koudas skiftede fra PAOK til Olympiacos, hvilket ikke blev modtaget særligt pænt. Derudover findes der allerede en stor rivalisering mellem de to byer Piraeus og Thessaloniki, hvor de to klubber oprinder fra.

Så hvis du er på udkig efter din nye PAOK trøje, så er du kommet til det rette sted. Vi har den klassiske hvide og sort stribet hjemmebane trøje, samt ude og tredje trøjen, så vi er mere end sikre på du kan finde den rette trøje her hos Unisport. Vi tilbyder også tryk så du kan få din yndlings PAOK spiller på ryggen eller dit eget navn og nummer. Så tag et kig og bestil din nye trøje her!