Populære Kategorier
  Produkter

   Vi leverede et par fodboldstøvler til Neymar.

   Klik her, og se hvad der sker når Unisport møder Giroud.

   Vi leverede et par fodboldstøvler til Cavani.

   H2O Badesandaler

   Vi kender alle det klassiske mærke H2O. Udover deres træningstøj, så kan du også få svømmetøj samt badesandaler! Mange har gået rundt i et par H2O badesandaler efter træningen er sluttet. Så omend du er i bad eller skal i svømmehallen, så er H2O badesandaler det perfekte valg! Her hos Unisport, kan du finde et stort udvalg af H2O badesandaler og i forskellige farver og størrelser.

   Læs mere
   Kompakt Normal
   Filter

   Vi leverede et par fodboldstøvler til Neymar.

   Klik her, og se hvad der sker når Unisport møder Giroud.

   Vi leverede et par fodboldstøvler til Cavani.

   Vi alle kender til mærket H2O og deres badesandaler. Udover at producere træningstøj i højeste kvalitet, så producerer de også badesandaler i højeste kvalitet. Mange af os, har haft et par H2O badesandaler på efter en hård træning eller kamp for at få luftet sine fødder. Uanset om du står under bruseren eller hviler dine fødder efter fodboldstøvlerne er taget af, så er et par H2O badesandaler lige noget for dig.

   Her på siden finder du et stort udbud af badesandaler fra H2O som sidder rigtig skønt på fødderne. Vi har børne- og voksenstørrelser så uanset hvor store dine fødder er, så kan du forkælde dem med et par H2O badesandaler. Hvis du vil have en justerbar pasform, anbefaler vi en badesandal med velkro. Vi har noget for alle, i vores sortiment fra H2O. Er du på jagt efter et par badesandaler fra H2O, så led ikke videre. Køb dine nye badesandaler direkte fra Unisport!

   Se alle mærker