Kun i dag: Op til -40% på løbesko ❯

Skrueknopper

Når du spiller fodbold og har valgt fodboldstøvler med løse knopper, kan der være brug for at få dem skiftet ud med tiden. Det er selvfølgelig noget vi er opmærksomme på her, og derfor har vi også et godt udvalg af universale knopper og skrueknopper. Det er en vigtig ting ved flere fodboldstøvler, så det er vigtigt at du altid har mulighed for at få fat i fodboldknopper – det ved vi alt om.

Læs mere
Skrueknopper
Kompakt Normal
Filter

Der findes i dag flere forskellige fodboldstøvler, der bruger skrueknopper, og så er det vigtigt at vælge de rigtige hver eneste gang, så du ikke kommer til at ødelægger dine fodboldstøvler. Samtidig er det vigtigt at finde det rigtige værktøj til at løsne og stramme dine fodboldknopper med, og det har vi selvfølgelig også her på Unisport.dk – både til universale knopper og skrueknopper.

Find ud af hvilke knopper du har brug for, vælg dem online og få dem leveret lige til døren – lettere kan det ikke være. Vi ønsker at du altid spiller så godt som muligt på banen, og derfor er det også vigtigt at finde de fodboldknopper du har brug for. Uanset om det er universale knopper, skrueknopper til bestemte modeller eller noget helt tredje, så giver vi dig her på Unisport.dk mulighed for at finde de rigtige fodboldknopper – start her.