Unisport støvlespot | Løse snørebånd og nyt CR7-kapitel

05.04.2018

Skrevet af William

Ny måned, nye støvlespots. Denne gang tager vi et kig på de fedeste støvler, der var i aktion i marts - inklusiv den smukke Deadly Strike-kollektion fra adidas, et nyt CR7-kapitel og nogle Mercurial Vapor med løse snørebånd. Læs videre og få dit støvlefix!

Arjen Robben (Bayern München) - adidas X 17.1 Deadly Strike

Vi starter med Deadly Strike, der fik debut i sidste weekend. Arjen Robben var med til at smadre Dortmund i hans læderudgave af adidas X 17.1. En støvle, der er meget populær blandt adidas' spillere.

Dele Alli (Tottenham) - adidas Predator 18+ Deadly Strike

En anden spiller, der var med til at smadre sin modstander i sine Deadly Strike-støvler, var Dele Alli, der scorede to mål mod rivalerne fra Chelsea. Disse mål har nærmest sikret Tottenhams deltagelse i næste års Champions League.

Shinji Okazaki (Leicester City) - Mizuno Rebula V1 Yellow Aurora

Vi bliver i Premier League. I marts spillede den japanske angriber Shinji Okazaki sin første kamp i sine Mizuno Rebula V1. Og den nye 'Yellow Aurora'-farve lyste virkelig op på banen.

Jerome Boateng (Tyskland) - Nike Tiempo Legend 7 Fast AF

Selvom en lang landskampspause ikke er alles favorit, så var vi heldige med at se nogle fede støvler i aktion. I kampen mod Brasilien spillede Tysklands Jerome Boateng i et par velkendte støvler - med nogle kreative snørebånd. Godt lavet!

Ousmane Dembélé (FC Barcelona) - Nike Mercurial Vapor 360 Black

Det franske stortalent har været trofast bruger af Mercurial Vapor 360, men ligesom andre - f.eks. Douglas Costa - har han skiftet den orange farve ud med den nyere sorte udgave. Det er fedt at se disse i aktion!

Lionel Messi (FC Barcelona) - adidas Nemeziz Messi 17+ Deadly Strike

Mere Barcelona: Sidste weekend blev Messi skiftet ind og sikrede sit hold 1 point mod Sevilla. En ret god debut til de nye adidas Nemeziz Messi 17+. Er det den fedeste farvevariant indtil videre?

Ciro Immobile (Lazio) - adidas Nemeziz 17+ Deadly Strike

Og så til vores sidste Deadly Strike-spot. Serie A-topscorer Ciro Immobile har været utroligt vigtigt for Lazio i denne sæson. Sidste weekend scorede han to mål. Og han er nu oppe på 26 mål i 27 kampe. Det lader til, at Nemeziz 17+ er det ultimative våben!

Cristiano Ronaldo (Portgual) - Nike Mercurial Superfly CR7 Chapter 6: Born Leader

Man kan næste ikke lave et støvlespot uden at nævne Cristiano Ronaldo. Sidste gang havde CR7 spillet i de fede Kim Jones-støvler. I landskampspausen spillede han sin første kamp i sine nye støvler - CR7 Chapter 6: Born Leader, der matcher det portugisiske spillersæt perfekt. Selvfølgelig sikrede Ronaldo sejren for sit hold igen.

Pione Sisto (Danmark) - Nike Mercurial Vapor 360 Orange

Vi slutter denne måneds støvlespot med et specielt eksempel. Vi har allerede set Mercurial Vapor 360 overalt. Men den danske landsholdsspiler Pione Sisto føler, at støvlerne sidder bedre, hvis han ikke snører sine støvler. Og han skærer dem åbenbart også op... Kære læser - vi præsenterer en helt speciel udgave af Vapor 360 (Men vær opmærksom på, at dette ikke skal prøves derhjemme).

Kæmpe sortiment af fodboldstøvler

Har du stadig ikke fundet den perfekte fodboldstøvle? Så se vores kæmpe sortiment af fodboldstøvler, hvor du finder støvler til enhver smag.