Unisport støvlespot | CR7 i Limited Edition-støvler

08.03.2018

Skrevet af William

Ventetiden er ovre - Unisport støvlespot er tilbage! Denne gang tager vi et kig på de nyeste støvler fra februar. Og så ser vi også på nogle Limited Edition, der har været i kamp i Champions League i marts!

James Rodríguez (FC Bayern Munich) - adidas X 17+ Cold Blooded Alternative Colourway

Vi har set dem på spillere som Ander Herrera og Lucas Moura, men den colombianske stjerne, James Rodríguez, ser ud til at være ekstra glad for at bære den alternative farvevariant fra Cold Blooded-kollektionen. Denne variant er lidt mere nede på jorden i forhold til den normale hvide farve - men den ser stadig fed ud på banen!

Alfie Mawson (Swansea City) - adidas X 17.1 Cold Blooded Laceless

Vi bliver i adidas Cold Blooded-kollektionen. Swansea-spilleren Aflie Mawson har lavet sin egen snøreløse udgave af X-støvlen ved at fjerne snørebåndende på 17.1-modellen. Et stærkt træk fra Mawson, da et-lags overdelen lader dig hoppe direkte ned i støvlerne.

Marco Reus (Borussia Dortmund) - PUMA Future 18.1 Netfit Laceless

Marco Reus er endelig tilbage i aktion for Dortmund efter en lang skadepause. Tyskeren er en af frontfigurerne for den nye PUMA Future 18.1 Netfit - en støvle, der lader dig binde dine snørebånd som du vil. Men hvad gør Marco Reus? Han fjerner snørebåndende fuldstændigt. Gad vide, hvad PUMA siger til det...

Neymar Jr. (Paris Saint-Germain) - Nike Mercurial Vapor 360 + Nike Mercurial Vapor XI Puro Fenomeno

En anden spiller, som nok har fået nogle til at løfte øjenbrynene, er Neymar. I første kamp mellem Real Madrid og PSG havde han trukket i de nye Nike Mercurial Vapor 360. Men der gik ikke længe før han skiftede til sine 'Puro Fenomeno'-støvler. Neymar var tydeligvis ikke tilfreds med den nye Mercurial-kollektion. Men på den anden side, så er det ikke sidste gang, vi har set ham skifte støvler midt i en kamp.

Romelu Lukaku (Manchester United) - Nike Mercurial Vapor 360

adidas X, Nike Mercurial Superfly og Nike Hypervenom. Dette er blot nogle af de støvler, Lukaku har spillet med, når han ikke har haft kontrakt med en støvleproducent. Men nu ser det ud til, at han har skrevet under med Nike. På det seneste har han haft gang i målformen i sine nye Nike Mercurial Vapor 360 - så mon ikke han holder sig til disse i den kommende tid?

Cristiano Ronaldo (Real Madrid) - Nike Mercurial Superfly 360 x Kim Jones Limited Edition

Vi bliver ved Mercurial. I den anden kamp mellem PSG og Real Madrid spillede CR7 i de nye Nike Mercurial Superfly 360 x Kim Jones Edition-støvler. De er designet af Kim Jones, som du nok havde gættet, og er inspireret af geparder. Apropos inspiration, så viste Ronaldo sig endnu en gang frem ved at score endnu et mål, så Real Madrid avancerede i Champions League.

Jamie Vardy (Leicester City) - Nike Mercurial Superfly V CR7 Chapter 5: Cut to brilliance

Vi slutter også med lidt Ronaldo. Jamie Vardy fortsætter nemlig med at spille i CR7's Chapter 5 Mercurial-støvler i Premier League, hvor han har brugt Anti-Clog-udgaven i de seneste kampe. Enten er Vardy vild med hvide støvler, og han bruger de eneste Nike-støvler i denne farve - eller også er han bare en stor fan af Cristiano Ronaldo. Selvom det er svært ikke at være fan af Ronaldo, så slår Vardy os ikke som typen, der er fan af nogen som helst.