Slip vanviddet løs | PUMA lancerer deres seneste Frenzy Pack til sæsonafslutningen

28.03.2018

Skrevet af Zlatko

Alt er på spil! Sæsonafslutningen kommer tættere på, og alle point og kampe gælder. Mærk kampråbene og larmen fra fansene og lav det om til energi og kraft. Slip vanviddet løs med PUMAs nye Frenzy Pack!

Sæsonafslutningen nærmer sig og hver kamp og point gælder. Hver kamp vil blive spillet som en finale, der sikrer vigtige placeringer i ligaen og trofæer. Kampene er skabt til de bedste spillere, og kun de vil klare presset, og præstere så holdet får de vigtige resultater.

Men hvad er vigtige kampe uden fans. Deres passion vil være på det højeste niveau. De vil lave larm, tænde deres nødblus, svinge deres flag og synge deres hjerter ud. Alle disse farver, energien og adrenalinen vil kollidere og reflektere ude på banen. Spillerne vil tage det til sig og skabe et vanvid af farver og magi. Ingen kan ignorere intensiteten af kampene, og kun få kan lave det om til energi og kraft.

Den nye PUMA Frenzy Pack inkluderer både farver til Future- og ONE støvlerne, så alle pro PUMA spillere vil spille i nye støvler med energiske farver. Begge støvler er lavet i friske farver, som både symboliserer vanvid og energi, dette ser man ofte i sæsonafslutningen. Men farverne symboliserer også månederne i foråret, når vejret bliver varmere og det bliver grønnere udenfor.

PUMA Future er lavet i en grøn- og blå kombo, som virkelig giver dig et boost når det kommer til farver. Spillere som Griezmann, Marco Reus og Balotelli kommer alle til at frigøre et vanvid når de har disse nye fede Future støvler på. PUMA Future har stadig de samme og nye teknologier. Dette betyder, at du stadig får en ergonomisk sok, som forøger din opmærksomhed igennem den strømlinet design og en sømløs følelse. NETFIT-teknologien er der stadig, og vi er helt oppe og køre over det. Det giver en lov til, at snøre sine støvler som man har lyst, og dette giver en personlig og unik pasform. Mulighederne er uendelige, hvilket gør det muligt for dig at snøre dine støvler med din personlige stil.

PUMA ONE læderstøvlerne er stadig simple og klassiske at kigge på. Man kan nærmest sige, at de er klar til foråret og de varmere dage, når man kigger den grønne støvle og de blå detaljer ved sokken. Vi er mere end sikre på, at PUMA ONE støvlen kommer til at lyse banen op, når Sergio Agüero scorer de afgørende mål som både sikrer titlen og trofæer. PUMA ONE tilbyder stadig en letvægts-fornemmelse og et komfortabelt touch takket været læderet. evoKNIT-sokken tilbyder den samme gode support og stabilitet, imens det supertynde, bløde og smidige kængurulæder giver den ultimative touch og tætte følelse med bolden. Bland alle tingene sammen, og du giver dine angribere de bedste forhold til vanvids-scoringer.

Er du klar til at slippe vanviddet løs og sikre vigtige points? Så køb de nyeste PUMA Frenzy Pack støvler lige her!