Nike giver Brasiliens Udebantrøje et frisk og nyt design. Læs mere om den nye udebanetrøje, som de skal bruge til VM i Rusland.

22.03.2018

Skrevet af Zlatko

Brasiliens Hjemme- og Udebanetrøje blev lancereret samtidig. Vi har allerede snakket om hjemmebanetrøjen, og nu er det udebanetrøjens tur. Designet er meget lig med hjemmebanetrøjen, og den er holdt meget stilren. Dette holder trøjen meget tæt til landets historie og traditioner. Vil du også gerne se og læse mere om den nye Brasilien Udebanetrøje? Så lad os komme i sving!

Nike er ikke gået lang fra rødderne, når de designede Brasiliens nye Hjemme- og Udebanetrøje. Begge er holdt meget tæt til deres historie og traditioner, og har fået et lille twist, hvilket giver et friskt design. Vi har allerede gennemgået hjemmebanetrøjen, og Brasiliens Udebantrøjen er designet med samme principper. Nike holder sig til den velkendte blå farve, imens de har tilføjet gule detaljer på Nike Swoosh’et, landsholdslogoet og stjernerne. For at friske tingene lidt op, så har Nike tilføjet et strikket mønster på skulderne, som har en lysere og mørkere tone af blå.

Vil du gerne se og læse mere om Brasiliens Hjemmebanetrøje? Så kan du gøre dette lige her!

Nu når vi taler om detaljer, så har Nike også tilføjet et stjernemønster på fronten og bagsiden af udebanetrøjen. Dette kan have en relation til de fem stjerner over logoet, som indikerer at de har vundet VM 5 gange tidligere, og dermed holder en rød tråd i designet. Nike har også tilføjet 3-striber i nakken i gul og grøn farve, som forbinder udebanetrøjen sammen med hjemmebantrøjen og Brasiliens logo. Derudover, så er Seleção pride crest også tilføjet i nakken, som man så på hjemmebanetrøjen.

“It’s in our DNA, it’s our way. It’s in our noble lineage. Our sixth sense is what we call brasileragem”

Følgende er taget ud fra det Brasilianske Manifesto, og man kan næsten fornemme, hvor Nike har fået inspirationen til trøjen. Nike holder udebanetrøjen tæt til dens historie og traditioner, og dette ligger tæt op af det brasilianske DNA og væremåde. Stjernerne på trøjen henviser til deres VM-sejre, hvilket husker dem på hvordan man spiller brasiliansk-fodbold, og den sjette sans de har, når de spiller Samba-bold.

Vil du også købe din egen Brasilien Udebanetrøje? Så kan du finde den lige her, når den er tilgængelig på siden!