Seleção er endelig klar til VM-slutrunden. Se hvordan Neymar Jr. & Co. nye hjemmebanetrøje ser ud.

21.03.2018

Skrevet af Zlatko

Vanvids-lanceringerne er ikke stoppet endnu! Nu er det Brasiliens tur til at få en ny hjemmebanetrøje til VM-slutrunden. Seleção er altid i blandt favoritterne til at vinde VM, og denne slutrunde i Rusland er ikke en undtagelse. Os fra Unisport HQ har store forventninger til Brasilien i år, og især når de næsten kan dække 2 startopstillinger med deres nuværende trup!

“We are born like this. With our heart beating like a drum. As if life were a never-ending samba”

Disse linjer er taget ud fra det brasilianske manifesto, og opsummerer meget godt hvad det Brasilianske landshold er. Hvem har ikke drømt om at drible og spille Samba-fodbold som barn? Dette landshold må siges at have den bedste arv af fodboldspillere igennem tiden. Man kan nævne spillere som Pelé, Romário, Ronaldo, Ronaldinho og nu Neymar Jr., så man har altid kunne være sikker på, at se en spiller spille med det brasilianske DNA. Fremtiden ser lys ud, og vi er mere end sikre på, at Brasilien vil få en ny spiller som tager faklen videre i historien.

Den traditionelle brasilianske hjemmebanetrøje har stadig den velkendte gule-farve, og med grønne detaljer i Swoosh’et og kraven. Derudover, så har trøjen 5-stjerne over landsholds logoet, som indikerer at de har vundet VM 5 gange tidligere. De vandt senest tilbage I 2002, da VM-slutrunden blev afholdt i Sydkorea og Japan.

Brasiliens hjemmebanetrøje er inspireret af Nikes Aeroswift design. Dette giver trøjen en mere atletisk-pasform, og giver spillerne de bedst mulige forhold at spille i. Trøjen har grønne og blå striber, som løber ned af nakken, hvilket giver en mindre detalje til en meget simpel og stilren trøje. Striberne forbinder trøjen med de blå, som de kommer til at bruge samme med hjemmebanetrøjen. Kigger man inde i trøjen, så kan man se det såkaldt ”Seleção pride crest” som en ekstra detalje.

Ser du også frem til at spille og se Samba-fodbold? Så kan du købe din egen Seleção hjemmebanetrøje her, når den bliver tilgængelig!