Sådan pakker du din fodboldtaske | Den ultimative guide

16.03.2021

Skrevet af Zlatko

Vil du også være mesteren i at pakke din fodboldtaske? Det kan være være vigtigt at pakke sin taske korrekt. Det kan skille dig fra dine holdkammerater eller endda tage dit spil til det næste niveau. Vil du også lære, hvordan du skal pakke din taske, så du er optimalt forberedt til træning og kamp? Så læs denne guide om hvordan man pakker sin taske, eller bliv inspireret af JayMike.

Hvordan skal jeg pakke min fodboldtaske?

Hvad er vigtigt at tage med sig? Det er et ret godt spørgsmål! Vi har alle vores egne måder at gøre tingene på, og vi har alle vores eget favoritudstyr, som vi tager med os på farten. Er du strandet, og ikke ved hvad du skal tage med, eller har du bare brug for lidt inspiration? JayMike kommer dig til undsætning! For at gøre det hele nemmere og mere overskueligt, så deler vi guiden i tre sektioner. Først har vi alt det basale udstyr. Derefter har vi alt det udstyr, som ikke er så essentielt, men ofte er rart at have med. Til sidst har vi alt ekstraudstyret, som måske kan hjælpe dig uden for banen. Lyder det spændende? Så lad os komme i gang, og se hvad JayMike har pakket til os!

Det essentielle fodboldudstyr

Til at starte med skal vi have, ja, du har måske allerede gættet denne her, en god sportstaske. Det næste du skal bruge, og ja, du er nok også på sporet af denne her, er et par gode fodboldstøvler. Afhængig af om du skal ud og spille en kamp, eller bare spille for sjov, så er et par benskinner altid godt at pakke med. Ikke bare for den ekstra beskyttelse, men også fordi det er et krav at have dem på, når man skal spille kamp.

Du kan også tage noget tøj med, og dette afhænger af hvilket årstid vi er i. Om sommeren kan man altid tage en t-shirt, par shorts, sokker og en langærmet trøje til om aftenen. Til sidst så er det altid godt med et bad efter træning eller kamp, så det kunne være en god ide med et håndklæde. Og ja, husk en bold og boldpumpe, hvis du tager ud for at spille alene eller for sjov med vennerne.

Ekstra fodboldudstyr - nice to have

Har du lidt ekstra plads, ikke bare i tasken men også i budgettet, så vil følgende udstyr også være godt at tage med sig på farten. Er du usikker på, om du skal spille på græs eller kunstgræs, så vil et ekstra par støvler være en god investering, så du altid kan spille uanset underlag. Baselayer, halsedisser/handsker, et par lange træningsbukser og en varm træningstøje er naturligvis oplagt at medbringe i løbet af de koldere måneder, mens et par badesandaler til bad og chill er et must, ifølge JayMike.

Er du også en af dem som ofte har problemer med støvler og vabler? Så vil ekstra vabelplastre også være en god ting at medbringe - så vil du igen ikke være nødsaget til at skulle sidde over træningen eller kampen. En rulle strømpetape kan også være ganske brugbart, så din benskinner eller sokker holdes på plads.

En ekstra støvlepose kan også være et fornuftigt valg, hvis du har beskidt tøj eller støvler. Så lugter din taske ikke alt for slemt. Til sidst kan man også overveje et par kompressions tights. De kan hjælpe med ømme muskler før, under eller efter kampen, så køb et par, så du er dækket ind. I virkeligheden er der en hel masse sportspleje produkter, som man med fordel kunne overveje at smide i tasken for at være fuldkommen forberedt.

De sidste overvejelser når du pakker fodboldtasken

Nu er alt det mest essentielle blevet pakket, og du er klar til at gå ud og spille. Men du kan også gøre lige som JayMike - han pakker ofte nogle få ekstra ting i tasken, som kan hjælpe ham udenfor banen. Høretelefoner kan være værdifulde for at komme i den rette stemning. Nogle bruger dem mest som en ritual, mens andre slapper af med musik inden kampe. Når kampen er overstået, kan et par recovery tights hjælpe dig på vej mod den næste, så du er frisk og klar så hurtig som muligt.

Inden kampe er det også lækkert med et par pre-game snacks. JayMike plejer at tage bananer med, men du kunne også gå fuld Jamie Vardy mode. Det hele afhænger af, hvad dine præferencer er, og hvad du kan lide. Til sidst kunne du også overveje et tredje par støvler, så du er dækket ind til alle overflader.

Vi har nu fundet, alt det du måske skal bruge, når du pakker din fodboldtaske. Husk forresten at pakke det vigtigste til sidst, så det er nemt at finde frem. Tænker du stadig over hvilke produkter du skal vælge, eller hvad der kunne være godt pakke i sin taske? Så tag et kig på videoen øverst på siden og se hvad JayMike foretrækker, eller få noget inspiration til nye produkter til din taske.

Ved du allerede, hvad du skal pakke, men har brug for en ny taske? Så kan du se vores udvalg af sportstasker. Vi er sikre på, at du kan finde noget til lige præcis dine behov.