En klassiker er genfødt | Mød den innovative adidas Predator 18+

22.11.2017

Skrevet af Frederik

Det er en stor dag for alle Predator-fans. adidas har i dag præsenteret Predator 18+, der er en relanceret version af fodboldhistoriens mest ikoniske støvler. Predator 18+ erstatter ACE og er en del af den kommende Skystalker pack. Tjek den moderne version af den legendariske Predator ud her.

Den er tilbage - glædelig Predator-dag! Endelig kom dagen, hvor adidas Predator fik sit comeback. Den nye model hedder adidas Predator 18+ og vil fra nu af erstatte ACE 17+ PureControl i alle adidas' lanceringer. Det gælder også den kommende Skystalker pack, hvor Predator 18+ altså får debut. Du må vente lidt endnu, før vi kan afsløre resten af støvlerne fra adidas Skystalker, men allerede nu løfter vi sløret for den største nyhed af alle; byd velkommen til den nye Predator!

I slutningen af 90'erne og op gennem 00'erne var det stjerner som Beckham, Zidane og Del Piero, der brillerede i de originale adidas Predator. Nu er adidas klar med Predator 18+, og her bliver det blandt andre Pogba, Özil og Dele Alli, der fremover tropper op den innovative version af den klassiske støvle.

Fortsættes nedenfor.

Den første colourway nogensinde til Predator 18+ er en betagende sort, rød og guld sag, der giver dig et stilet og klassisk look, men samtidig byder på lidt lir i form af en blæret soleplate. En perfekt støvle til den kontrollerende midtbanegeneral, der skal holde styr på spillet og strukturere ethvert angreb.

"Da vi designede Predator 18+, ville vi skabe den mest innovative støvle på markedet, mens vi samtidig holdt fast i den ethos, der gjorde Predator til sådan en ikonisk støvle. Vi ville skabe en støvle til de spillere, der kontrollerer spillet med et dødbringende touch og giftige afleveringer." - Sam Handy, VP of Design, adidas Football,

Hvis man kigger på teknologien bag Predator 18+, og hvilke innovative tiltag man får glæde af ved støvlen, er det specielt værd at bemærke adidas' Primeknit Sockfit, der skabt til at udvide sig efter fodens form og sikre den ultimative støttende pasform. Primeknit-materialet inkluderer et lag af Controlskin for optimalt greb under alle forhold sammen med en anatomisk overdel, der imiterer hælens form for at sikre en gennemført lockdown.

adidas' Purecut Laceless-system sikrer desuden maksimal overfladekontrol, mens det integrerede strikmateriale og adidas' Controlframe skaber både horisontal og vertikal stabilitet for at give støtte i alle bevægelser. Sidst men ikke mindst har adidas tilføjet en lækker feature med en indbygget Boost-sål, der giver ekstra energi for hvert skridt, du tager.

"Den nye Predator vil give atleter som Paul Pogba og Dele Alli de redskaber, de har brug for, når de skal maksimere deres egen kreativitet; såsom introduktionen af Controlskin og et nyt knopsystem for at sikre den dynamiske bevægelse, der er påkrævet for en professionel atlet."

Alt i alt er adidas Predator 18+ det optimale våben for og en luksusstøvle til enhver playmaker. Med støvlen kan du samtidig leve dig ind i fortidens legenders bedrifter, mens du nyder godt af adidas' innovative teknologier. Predator endelig tilbage, og den er kommet for at blive. Tak adidas!

Er du også hyped over Predators genfødsel? Du kan forudbestille dit par adidas Predator 18+ lige her.