PUMA evoPOWER Vigor 1 3D Flow lanceret

19.10.2017

Skrevet af Claus

Endnu en uge og endnu en PUMA evoPOWER lancering til at holde os varme. Som dagene bliver koldere, har PUMA udgivet endnu en Vigor 3D støvle i en farvevariant som enten leder tankerne hen mod det Caribiske Hav eller en frossen isblok. I virkeligheden et spørgsmål om perspektiv, men uanset hvad så ser den helt fantastisk ud.

For kun en uge siden præsenterede PUMA evoPOWER Vigor 1 i et neon grafisk design og nu er de klar med endnu en evoPOWER. Denne gang er det 3D prik designet, som er et koncept der indeholder et renere look og mere fokus på præcision end kraft. Det er den tredje farvevariant PUMA har introduceret til 3D Dot støvlerne og det kan meget vel være den bedste indtil videre.

PUMA evoPOWER Vigor 1 3D indeholder stadig en overdel af det et-vejs strækbare AdapLite materiale, der tillader din fod og bøje naturligt når du sparker til bolden. Det der gør denne præcisions drevne evoPOWER 3D anderledes fra den normale evoPOWER, som 100% handler om at øge din sparkekraft, er måden AccuFoam'en er placeret på overdelen. AccuFoam'en er prikket på tværs af både indersiden og ydersiden af overdelen. Det giver spillerne en intuitiv forbindelse med bolden, fordi nerveenderne rundt på foden modtager flere signaler når du rører bolden. Jo mere du kan mærke bolden, jo mere præcision får du.

Det handler kun om at sparke den op i krogen!

Find PUMA evoPOWER Vigor 1 3D Dot lige her på Unisport.dk