'Power in Pink' | Under Armour lancerer pink støvler for Breast Cancer Awareness Month

05.10.2017

Skrevet af Claus

Under Armour's langvarende 'Power in Pink' initiativ fortsætter i dag med deres annoncering af en limited edition af mærkets UA Spotlight og UA ClutchFit modeller i et unikt pink design. Tjek støvlerne ud her.

Designet til at støtte Breast Cancer Awareness Month har det amerikanske brand produceret limited edition versioner af Under Armour Spotlight 2.0 og Under Armour ClutchFit 3.0 og alt overskuddet går til Breast Cancer Awareness velgørenhed.

Begge støvler kommer i smukke pink farvevarianter som uden tvivl ikke lader dig gå ubemærket på banen.. Op til 80 Under Armour atleter på tværs af Europa vil bære de specielle ClutchFit og Spotlight denne måned, inklusiv Arsenal's Granit Xhaka og Olympique Lyon's Memphis Depay.

Fortsættes nedenfor.

.

Under Armour ClutchFit 3.0 gør dig i stand til at dominere kampene og er kendt for sin exceptionelle førsteberøringskontrol. Denne følelse med bolden og kontrol kommer takket være SpeedForm overdelen, der er strækbart ligesom Spotlight's er og tilpasser sig dine bevægelser og fodens naturlige form. Et tætsiddende fit er absolut nøglen til et godt touch på bolden, så det er hvad Under Armour har fokuseret meget på med ClutchFit. Den vejer også kun 209 gram, hvilket er en utrolig imponerende vægt til en støvle der er designet til kontrol.

Under Armour Spotlight 2.0 fodboldstøvlen indeholder en to-lags konstruktion som er lignende adidas' X PureChaos støvler på en måde. Den har også et lace cover med en lynlås - noget der aldrig er set før på en fodboldstøvle, såvel som en karbon fiber sål. UA Spotlight 2.0 giver dig mere lockdown end nogensinde før - så du bliver hurtigere end nogensinde.

Hvis du vil vise din støtte til Breast Cancer Awareness Month, så køb dit par Under Armour 'Power in Pink' støvler lige her. Fra Mandag d. 9 oktober.