Vi præsenterer: Under Armour Spotlight 2.0 blackout

07.09.2017

Skrevet af Claus

Under Armour er klar med en nye farvevariant til deres Spotlight 2.0. Du kan nu gå både camo og helt sort på samme tid med denne bad boy. Kig nærmere på den helt nye fartstøvle nedenfor.

Den store trend i sommeren 2017 har været sorte støvler. Under Armour følger nu op med deres bud på en klassisk blackout støvle til efterårssæsonen. Og det er uden tvivl en vinder, formentlig den bedste Under Armour støvle i år.

Designet med en syntetisk læder overdel, er Spotlight 2.0 virkelig blød og fleksibel. Materialet tilpasser sig dine fødder og sikrer et individuelt og komfortabel fit - lige fra første gang du stikker fødderne i dem. Det giver en tæt føling og touch på bolden og Under Armour Spotlight 2.0 fodboldstøvlen indeholder faktisk to en to-lags konstruktion som på en måde ligner nogle af adidas X støvlerne.

Mest bemærkelsesværdigt, udover farvevarianten på denne skønhed, er lacecoveret som indeholder en lynlås - noget som kun er set på de tidligere Spotlight 2.0 støvler. Støvlerne har også en fantastisk karbon fiber sål, som giver dig mere lockdown end nogensinde før - så du bliver hurtigere end nogensinde.

Så træd ud i spotlightet med Under Armour og forudbestil Sportlight 2.0 lige her.