Skin igennem med PUMA ONE Chrome

01.09.2017

Skrevet af Claus

Mød den forrygende og eksklusive PUMA ONE Chrome Edition. Denne special edition version af PUMA ONE er designet til at forbedre præstationen og tilføje et strejf af flair til spillernes spil og stil, som frigiver et premium niveau af ekspertise.

Ethvert aspekt ved denne PUMA ONE har fået den der overlegene, højeste klasse følelse. Krom ydersålen er helt sikkert en der fanger øjet, der videregives til eksklusivitet og flygtighed på banen, mens den aluminium inspirerede farvevariant på overdelen som kalder på metallets vigtigste egenskaber af styrke og lethed og som bindes perfekt sammen med fordelene ved microfiber overdelen der er specielt fremstillen til denne udgave.

Fortsættes nedenfor.

Mikrofiber overdelen er designet specifikt til denne special edition, holder sig til aluminium inspirationen ved at skabe en endnu lettere alt-i-én PUMA ONE. Det øger FAST koncepten men fastholder på FIT delen med evoKNIT sokken og FEEL området med en tæt mesh konstruktion på fronten af overdelen der øger fod til bold friktionen for et forbedret touch.

Et super clean desing overalt. Og som nævnt ovenfor, så er ydersålen på PUMA ONE Chrome støvlerne meget skinnende, lige som på andre adidas og Nike lanceringer de seneste år, og det giver et lækkert touch for at fuldføre looket.

Som en bonus information, så kommer Antoine Griezmann til at skinne med sine evner og ægte stil, i denne special edition farvevariant af PUMA ONE, helt eksklusivt i de kommende to VM kvalifikationskampe.

Så vil du skinne ligesom Griezmann, så køb dit par PUMA ONE Chrome støvler lige her.